Actueel

Lisäämällä Foam Clean Plus on todella mistä valita

Viime viikolla esittelimme uuden Foam Clean Plus -tuotteemme. Upea lisä laadukkaaseen valikoimaamme. Tämä tuote on erittäin tehokas puhdistusaine erilaisille sileille pinnoille sekä tekstiileille ja verhoille. Voimakkaiden puhdistusominaisuuksiensa lisäksi Foam Clean Plus jättää myös ihanan tuoksun levityksen jälkeen.

Foam clean plus PremTech

Hienoa on, että siinä yhdistyvät nämä ominaisuudet ja se, että se on turvallinen useimmille pinnoille. Lisäksi vakaa vaahto varmistaa pitkän kosketusajan, jolloin sillä on riittävästi aikaa tehdä työnsä.

Missä Foam Clean Plus ei sovellu lasin puhdistukseen. Meillä on valikoimassamme Glass Clean Plus tätä varten. Tämä tuote on korkealaatuinen lasinpuhdistusaine, joka on täysin vapaa vaaramerkeistä ja vaara- ja varoituslauseista. klo Glass Clean Plus liuottimien ja pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmä takaa juovattoman lopputuloksen jättämättä jäämiä.

Yllä mainituilla tuotteilla on erityisiä ominaisuuksia, joten ne ovat asiantuntijana paras saatavilla oleva ratkaisu siivoushaasteeseen. Mutta jos haluat kaapata molemmat sovellukset yhdessä tuotteessa, voit valita Monikäyttöinen vaahtopuhdistusaine. Tämä tuote soveltuu lasille sekä sileille pinnoille ja verhoilulle/tekstiileille. Tekeekö All Purpose Foam Cleaner tämän myös yhteistyökumppaneidensa tasolla? Tulet hämmästymään lopputuloksesta.