Meidän settimme karkealla
korjaa rapattua seinää tai kattoa

ONGELMA: SINULLA ON vaurioitunut rappattu SEINÄ TAI SEINÄ, JOLLA ON TYÖTÄ

Peruskorjaushankkeissa se on yleinen ongelma: kohtaat vaurioituneen rapatun seinän, kipsiseinän (kipsi) tai rakenteellisen kattoon. Joskus niissä on pieniä reikiä ja halkeamia, jotka haluat korjata jättämättä vauriota näkyväksi. Perinteiset tiivisteet eivät yleensä tarjoa tyydyttävää ratkaisua, koska niiden pinta on sileä. Tässä tapauksessa haluat säilyttää seinän tai katon alkuperäisen rakenteen.

 

kitti rake

SARJA JYVILLÄ

Rakennetiiviste: Ratkaisu korjaamaan vauriot näkymättömästi. Rakennetiiviste on ammattimainen akryylitiiviste, jossa on rakerakenne, joka sopii erinomaisesti korjauksiin ja liitäntöihin rappaus- ja rappausseinien kanssa. Tämän sarjan avulla voit korjata vaurioita säilyttäen samalla seinän tai katon tekstuurin. Levityksen jälkeen vesi haihtuu tiivisteaineesta ja muodostaa plasto-elastisen kumin. Tämä luo kestävän ja saumattoman viimeistelyn. Lisäksi Structure Seal on erinomaisesti maalattavissa ja voidaan jopa maalata märkä märkä päälle vesiohenteisella maalilla.

RAKENNESIIVISTEEN SOVELLUKSET

Rakennetiiviste ei sovellu vain sisäkorjauksiin, vaan sitä voidaan käyttää myös ulkona edellyttäen, että se ei ole alttiina kosteudelle vähintään 4 tuntia levityksen jälkeen. Tätä monipuolista tiivistysainetta voidaan käyttää myös kevyisiin täyttötöihin, kuten reikien ja halkeamien täyttöön seinissä, joissa tietyn rakenteen säilyttäminen on toivottavaa.

YHTEENVETO

Haluatko korjata rapatut seinät tai seinät rappauksella nopeasti ja näkymättömästi? Etsitkö tuotetta, joka voidaan maalata eri tyyppisillä maaleilla ja joka sopii valoa täyttäviin töihin? Sitten Structure Seal tai hiekkatiiviste on tuote, jota sinun ei ehdottomasti pidä missata. Sen monipuolisuus, kestävyys ja kyky ylimaalata erityyppisillä maaleilla tekevät siitä täydellisen ratkaisun erilaisiin korjaus- ja viimeistelytöihin. Lisää Structure Seal työkalupakkiisi ja nauti sen saumattomasta viimeistelystä kunnostusprojekteissasi.