Kuinka voin tiivistää suihkun viemärin?
PremTech DrainSeal!

Kuinka voin tiivistää suihkukaivoni PremTech DrainSealilla?

Nykyaikaisissa kylpyhuoneremonteissa ja uudisrakennusprojekteissa näemme selkeän trendin: perinteiset suihkukaivot ovat yhä enemmän tilaa moderneille ja esteettisesti miellyttäville viemäreille. Tämä muutos ei ainoastaan ​​hyödytä kylpyhuoneesi ulkonäköä, vaan myös parantaa vedenpoistoa. Nämä uudet viemärit asettavat kuitenkin korkeampia vaatimuksia tiiviydelle. Oikea ja kestävä tiiviste on nyt tärkeämpi kuin koskaan vuotojen ja muiden veteen liittyvien ongelmien estämiseksi. Kuinka tiivistät suihkun viemärin tai viemärin? Vastaus: PremTech DrainSealilla, joka on saatavana kahdessa kätevässä 50 ml:n pakkauksessa ja uudessa 250 ml:n uTAH-versiossa.

DrainSealin edut

PremTech DrainSeal on korvaamaton tuote, jos aiot tiivistää suihkun viemärin tai viemärin. Tuotteella on useita etuja:

  • Vähäpäästöinen ja isosyanaattiton: Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan laadusta ja tehokkuudesta tinkimättä.
  • Pysyvästi joustava: Tarjoaa pitkäkestoisen ja luotettavan tiivisteen, joka kestää vaihtelevia olosuhteita.
  • Homeenkestävä: Suojaa suihkuasi homeen muodostumiselta, mikä edistää hygieenisempää ympäristöä ja vaatii vähemmän huoltoa.
  • Nopea kovettuminen: Lyhyen, vain 20 minuutin kuivumisajan ansiosta voit nopeasti nauttia kunnostetusta suihkustasi.
  • Laaja lämmönkestävyys: Tuote on tehokas laajalla lämpötila-alueella -20°C - +90°C, joten sitä voidaan käyttää erilaisissa olosuhteissa.

Ero näiden kahden pakkausvaihtoehdon välillä on pääasiassa koossa. 250 ml:n uTAH-variantti on kehitetty erityisesti suurempia projekteja varten. Suuremman kapasiteetin ansiosta voit käsitellä suurempia pintoja, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan suihkun viemärin tai viemärin tiivistämiseen, vaan myös käytettäväksi useilla aloilla, kuten päällirakentaminen, merenkulku, sairaalat, tekniset palvelut, puutarhurit, uima-altaat , vesiurheiluyritykset ja taloyhtiöt.

Oikea tiivistys on välttämätöntä

Kun vaihdetaan perinteisestä suihkukaivosta moderniin viemäriin, on tärkeää, että tiiviste asetetaan huolellisesti. Viemärin tiivistäminen vaatii erilaista lähestymistapaa kuin suihkukaivo. On erittäin tärkeää, että tämä tehdään huolellisesti tulevien ongelmien välttämiseksi. Hyvä uutinen on, että PremTech DrainSEAL voidaan käyttää sekä suihkukaivoissa että viemärissä, joten olet aina varma vedenpitävästä pinnasta riippumatta valitusta tyhjennysvaihtoehdosta.

Oikealla valmistelulla ja käsillä olevalla PremTech Drainsealilla suihkun viemärin tai viemärin tiivistämisestä tulee yksinkertainen työ, joka takaa kestävän ja ammattimaisen lopputuloksen.