Elastinen polyuretaanivaahto , mikä se on ja mihin käytät sitä?

Mikä on purfoam?

Tässä blogissa kerromme sinulle, mikä elastinen polyuretaanivaahto, Elastinen vaahto on, mitkä ovat elastisen polyuretaanivaahdon edut ja mihin sitä voi käyttää. Mutta ensin yleinen esittely. PU-vaahto on monipuolinen tuote, jonka kohtaat jokaisessa kodissa. Sitä on käytetty rakentamisessa useita vuosia, ja siksi sitä kutsutaan myös "rakennusvaahdoksi". PU-vaahtoa on monia eri tyyppejä, ja sitä käytetään saumojen tiivistämiseen ja kodin eristämiseen ja paljon muuta. PUR-vaahdolla varustetut tölkit ovat saatavilla 1-komponenttisena vaahtona ja 2-komponenttivaahtona. Tässä blogissa keskitymme 1-komponenttiseen vaahtomuoviversioomme. 1-komponenttinen polyuretaanivaahto on esisekoitettu purkissa ja reagoi ilman ja pinnan kosteuden kanssa. Tämä varmistaa, että 1-komponenttinen PUR-vaahto kovettuu hitaammin kuin 2-komponenttinen PUR-vaahto. Kun polyuretaanivaahto on kovettunut, se voidaan käsitellä.

Elastinen polyuretaanivaahto – edut

Normaalin PUR-vaahdon lisäksi elastinen PUR-vaahto on yleistymässä. Elastisen PUR-vaahdon suurin etu verrattuna normaaliin PUR-vaahtoon on sen pysyvä elastisuus. Tämä tekee elastisesta PUR-vaahdosta ihanteellisen käytettäväksi huoneissa, joissa lämpötilaerot ovat suuret. Erinomaisen joustavuuden lisäksi elastisella PUR-vaahdolla on myös hyvä ääni- ja lämmöneristys sekä ilmatiiviys. Joustava polyuretaanivaahto, kuten Elastinen vaahto sopii erinomaisesti saumojen ja halkeamien tiivistämiseen ikkunoiden ja ovien asennuksessa, onteloiden täytössä, ääntä vaimentavan kerroksen levittämisessä ja eristyksen optimoinnissa. Elastinen vaahto on pistoolivaahtoa ja levitetään käyttämällä a Pur Applikaattori.

Mille sektoreille elastinen polyuretaanivaahto Elastic Foam on kiinnostava?

Elastinen polyuretaanivaahtomme, Elastic Foam, on kiinnostava eri aloilla. Harkitse sitten urakoitsijoiden ja rakentamisen käyttöä yleensä. Rappaajat, viimeistelyteollisuus ja maalarit. Mutta myös jos työskentelet sisustus- ja keittiörakentamisessa, asennusteollisuudessa, taloyhtiöissä ja runkoasennusyrityksissä. Entä yleismiesyritykset, ilmastointialan asennusyritykset ja viimeistelyyritykset? Kuten näet, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ominaisuudet ja sovellukset

Tuote tekee tiloista ilmatiiviitä ja eristää arkkitehtonisia rakenteita. Se on myös tärkeä osa "AirTight System" PremTechiltä. Sitä voidaan käyttää sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteessa. Se on ääntä eristävä 63 dB asti, sen murtovenymä on 45 %, voidaan leikata 35 minuutin kuluttua, sen VOC-pitoisuus on alhainen ja se on myös EN1026 testattu ilmahäviön suhteen 1050 Pa:lla.

Siivota

Pur-applikaattorin käytön jälkeen on tärkeää, että se puhdistetaan kunnolla. Tämä voidaan tehdä käyttämällä PurCleaner. Pur Cleaner on kehitetty erityisesti kovettumattoman pur-vaahdon poistamiseen. Tätä tuotetta voidaan käyttää Pur-applikaattorin sisäiseen ja ulkoiseen puhdistukseen. Pur-applikaattorin turvalliseen käyttöön kannattaa käyttää henkilökohtaisia ​​suojavarusteita, kuten käsineitä ja suojalaseja.

Kuinka poistat PUR-vaahdon?

PUR-vaahtoa levitettäessä voi joskus käydä niin, että PUR-vaahto päätyy jonnekin, johon et halua sitä. Pur Cleaner -puhdistusaineellamme on helppo poistaa kovettumaton pur-vaahto. Pur Cleanerin turvalliseen käyttöön kannattaa käyttää henkilökohtaisia ​​suojavarusteita, kuten käsineitä ja suojalaseja. Oletko saanut PUR-vaahtoa käteesi tai käsivarteen? Sitten suosittelemme poistamaan tämän Power & Care -pyyhkeillämme. Jos polyuretaanivaahto on jo kovettunut, voit poistaa sen helposti veitsellä tai hiomakoneella.

Kuinka säilytät polyuretaanivaahtoa?

Oletko lopettanut PUR-vaahdon ruiskutuksen, mutta eikö purkki ole vielä tyhjä? Jos käytät Pur-applikaattoria, on parasta asettaa purkki takaisin pistooliin Pur-applikaattorin puhdistamisen jälkeen. Näin ilma ei pääse venttiiliin, mikä estää kuivumisen. Polyuretaanivaahtoa sisältävä tölkki säilyy tällä tavalla useita viikkoja. Älä unohda sulkea Pur-applikaattorin ruuvinuppia ennen Pur-vaahtomuovitölkin vaihtamista! Tämä estää tukoksia.

Päätelmä

Suosittelemme elastista vaahtomuoviamme saumojen ja halkeamien tiivistämiseen sekä kotien eristämiseen kestävästi. Erinomaisen joustavuuden, lämpö- ja äänieristyksensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta se on ihanteellinen valinta sekä ammatti- että tee-se-itse-töihin. Valita Elastinen vaahto ja koe tämän korkealaatuisen tuotteen edut itse. Onko sinulla kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai neuvoja.