PremSeal

Tiivistyssarja

Katso hinta
lisätietoja
  • Neutraali kovettuminen
  • Erittäin joustava
  • Sopii luonnonkivelle
  • Osa saumatiivistysjärjestelmää

Laske tarvittava määrä sarjaa Sarjan laskin

PremSeal on erityisesti kehitetty tiiviste saumojen pysyvään tiivistämiseen. Voit ajatella esimerkiksi luonnonkiven välisiä liitoksia, lasisaumoja, monenlaisia ​​teollisuussaumoja ja saniteettitilojen saumoja.

Tiivistysaine kestävään tiivistykseen

Koska PremSeal pysyy erittäin joustavana kovettumisen jälkeen, tuote imee helposti alustan toiminnan. Tällä tiivisteaineella saadaan näin erittäin kestävä tiiviste. PremSeal sopii erinomaisesti esimerkiksi puun, betonin, monentyyppisten metallien kuten ruostumattoman teräksen, laattojen, muovien jne. tiivistämiseen.

Saumojen tiivistysjärjestelmä

Useimmissa tilanteissa PremSealilla saadaan paras tulos, kun tuotetta käytetään muiden Saumatiivistysjärjestelmän tuotteiden kanssa. Tämän järjestelmän muut osat ovat Veitsen lastat viimeistellä sarjan tiukka ja UniSolve Spray tiiviste- ja liimajäämien poistamiseen ja pinnan rasvan poistamiseen. Kun näitä tuotteita käytetään yhdessä tiivistykseen, on taattu mahdollisuus saada hyvä ja kauniisti viimeistelty sauma. Jos tarvitset tukea tai neuvoja, voit tietysti aina ottaa meihin yhteyttä. Neuvojamme ovat valmiita tarjoamaan sinulle tarvitsemaasi tukea!

Erä Niet beschikbaar
Sisältö: 310 ML | Väri: antrasiitti, harmaa, vaaleanharmaa, pergamon, läpinäkyvä, Tris, valkoinen, hopeanharmaa | Pakattu per 24