Kuinka liimata peilit:
Laaja käsikirja

Liimauspeilit ovat enemmän kuin vain heijastavia pintoja; ne lisäävät esteettistä arvoa pesutiloihin ja sen ulkopuolelle. Saumattoman ja tiukan peilin kiinnityksen salaisuus? Näkymätön montaasi. Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tämän tekniikan parantamisesta, kirjoitamme tässä blogissa, kuinka parhaiten aloittaa peilien liimaus.

Täydellinen valinta: PremTack

Suosittelemme meidän PremTack liimatiiviste. Mikä tekee tästä tuotteesta niin erityisen, on sen uskomaton alkutarttuvuus. Lisäksi ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta PremTack ei vaikuta peilin suojakerroksiin.

PremTackia käytettäessä on tärkeää työskennellä vähintään 7 MM paksuilla peileillä. Sekä peilin että sen asennuspinnan tulee olla tasainen ja tasainen. Ja muista, että optimaalisen tarttuvuuden saavuttamiseksi molempien pintojen on oltava puhtaita, kuivia ja rasvattomia. Monissa tapauksissa Plasto Cleaner on erinomainen apuväline tähän. Katso tarkemmat ohjeet ja alustojen sopivuus UniSolve Spray teknisestä tiedotteesta.

Levitystekniikat: Pyramidisuutin

Ratkaiseva vaihe peilien liimaamisessa on Pyramid Nozzle -suuttimen käyttö PremTackin levittämisessä. Tämä erikoissuutin on suunniteltu minimoimaan ilman juuttuminen. Lisäksi se takaa, että saat 3 mm:n liimakerroksen, mikä on ratkaisevan tärkeää liimasidoksen lujuudelle ja riittävälle ilmanvaihdolle peilin ja alustan välillä. On myös suositeltavaa levittää liimaa vain pystysuoraan uriin, mikä parantaa entisestään liimauslujuutta ja ilmanvaihtoa.

Peilin onnistuneen kiinnityksen jälkeen voi olla houkuttelevaa sulkea välittömästi ulkoreunat kosteuden tunkeutumisen estämiseksi. On kuitenkin tärkeää odottaa vähintään 96 tuntia ennen tämän tekemistä. Tämä varmistaa, että tiiviste ei häiritse PremTackin kovettumisprosessia.

Erityisiä kiinnostavia kohteita

On tärkeää huomata, että yllä olevat suositukset perustuvat DIN EN 1036-2:n mukaan valmistettuihin peileihin. Jos työskentelet muuntyyppisten peilien, kuten muovipeilien, turvapeilien tai lämmitettävien peilien, kanssa, on suositeltavaa kysyä neuvoa peilien toimittajalta.

Noudattamalla näitä ohjeita voit olla varma, että liimauspeiliprojektisi ei ole vain onnistunut, vaan myös esteettisesti upea.