Inox Cleaner

Ruostumattoman teräksen puhdistusaine

  • Puhdistaa ruostumattoman teräksen / ruostumattoman teräksen pinnat
  • Jättää näkymätön suojakerroksen
  • NSF rekisteröity luokkaan ''A7''
  • Taloudellinen käyttää

Ruostumattoman teräksen puhdistusaine ammattimarkkinoille

Inox Cleaner on ruostumattoman teräksen puhdistusaine, joka sopii ihanteellisesti ruostumattomien teräspintojen huoltoon keskittyville ammattilaisille. Se täyttää korkealla laadullaan teollisuus- ja ammattimarkkinoiden erityisvaatimukset. Edistyksellisen koostumuksensa ansiosta se poistaa tehokkaasti lian, sormenjäljet ​​ja tahrat jättäen taakseen suojakerroksen, joka varmistaa pitkäkestoisen kiillon ja kestävyyden tulevaa kontaminaatiota vastaan.

Inox Cleaner on erityisen arvostettu sen erinomaisista puhdistusominaisuuksista. Tuotteen erottaa myös sen taloudellinen tehokkuus. Pieni määrä tätä tiivistettyä ruostumattoman teräksen puhdistusainetta kestää pitkään, joten liiallinen kulutus voidaan estää. Tämä tarkoittaa alhaisempia kustannuksia ja parempaa vastinetta rahalle.

NSF-rekisteröinti kategoriassa A7

NSF-rekisteröinti kategoriaan A7 todistaa myös Inox Cleanerin luotettavuudesta ja turvallisuudesta, jotka ovat tärkeitä ammattilaisille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen vain parasta. Tämä rekisteröinti varmistaa, että Inox Cleaneria voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa. Rekisteröinti, joka korostaa sen laatua ja turvallisuutta.

Optimaalisen käytön ja tulosten saavuttamiseksi suosittelemme Inox Cleanerin yhdistämistä PremTechiin Puolalaiset pyyhkeet PQ. Nämä erityisesti suunnitellut liinat vahvistavat ruostumattoman teräksen puhdistusaineen vaikutusta ja takaavat erinomaisen lopputuloksen. Levityksen jälkeen on suositeltavaa kiillottaa tuote kuivalla Polish Towel, PQ-pyyhkeellä, joka varmistaa täydellisen, juovattoman lopputuloksen.

Erä 600380
Sisältö: 500 ML | Väri: Valkoinen | Pakattu per 12