Instant Gasket

Nestemäinen tiiviste

  • Korkean lämpötilan kestävyys
  • Erittäin joustava
  • Täydellinen tiivisteiden valmistaja

Instant Gasket – Kestävä auto- ja teollisuustiiviste

Instant Gasket on erittäin suorituskykyinen tiiviste, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi auto-, teollisuus- ja meriteollisuudessa. Instant Gasket tarjoaa kestävyytensä ja lämmönkestävyytensä ansiosta luotettavan ratkaisun erilaisten komponenttien tiivistämiseen äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Tämä 1-komponenttinen polyeteenikumi, joka tunnetaan myös nimellä nestemäinen tiiviste, kestää jopa 250°C lämpötiloja, joten se sopii kriittisten komponenttien, kuten öljyaltaiden, vesipumppujen, letkukokoonpanojen, venttiilikansien ja termostaattikoteloiden tiivistämiseen. Kun Instant Gasket on kiinnitetty, se reagoi ilman kosteuden kanssa ja muuttaa sen kestäväksi kumitiivisteeksi, joka kestää tärinää, painetta ja lämpötilan vaihteluita.

Instant Gasketin käyttö ei rajoitu vain moottoreihin. Tätä monipuolista tiivisteainetta voidaan käyttää myös kuluneen kumin korjaamiseen, uunin ovien ja lämmitysjärjestelmien tiivistämiseen sekä saumojen tiivistämiseen paikoissa, joissa vaaditaan erittäin korkeaa lämpötilankestoa. Se tarjoaa luotettavan tiivisteen ja kestää hyvin mineraali- ja synteettisiä öljyjä.

Yksi Instant Gasketin eduista on, että lämmönkestävyydestään huolimatta se säilyttää tehonsa suorassa kosketuksessa bensiinin ja dieselin kanssa. Vaikka tuote saattaa turvota, se pysyy luotettavana ja toimivana. Tämä tekee Instant Gasketista ihanteellisen valinnan sovelluksiin, joissa polttoaineen vastus on kriittinen.

Luota Instant Gasketiin kaikissa tiivistystarpeissasi. Se on luotettava, kestävä ja lämmönkestävä tiiviste, joka tuottaa erinomaisia ​​tuloksia. Olipa kyse moottoreiden tiivistämisestä, kuluneen kumin korjaamisesta tai kriittisten saumojen tiivistämisestä, Instant Gasket tarjoaa parempaa suorituskykyä ja luotettavuutta.

Väri: Musta | Pakattu per 12 | Sisältö: 200 ml