Tehokas vaahtopuhdistusaine
puhdistaa lähes kaikki pinnat

Monikäyttöiset sovellukset

Tunnistat varmaan sen? Erilaisten lasi- ja pleksiikkunoiden sisä- ja ulkopuolelta tulee puhdistaa (asuntovaunut ja asuntovaunut, kuorma-autot, siivousajoneuvot jne.). Haluat myös puhdistaa esimerkiksi asuntovaunujen ja matkailuautojen tekstiilit tai kalustosi verhoilun. Lopuksi, kojelauta, muoviset askelmat ja muut koneiden ja työkalujen muoviosat vaativat myös säännöllistä puhdistusta.

foam cleaner yleisvaahtopuhdistusaine

Yksi puhdistusaine kaikille

Hyllylläsi on monia erilaisia ​​puhdistusaineita. Mutta itse asiassa haluat, että työpajassasi on yksi puhdistusaine, jota voidaan käyttää useille eri pinnoille. Valitse sitten tehokas vaahtopuhdistimemme Monikäyttöinen vaahtopuhdistusaine 600 ml.

Tehokas puhdistus

Tästä lähtien tarvitset vain yhden tuotteen erilaisten tahrojen puhdistamiseen. Nämä voivat olla nikotiini-, rasva- ja likatahroja erilaisilla pinnoilla, kuten pleksilasilla, asuntovaunujen muoviikkunoilla ja muovilla, kuten kuorma-auton pyöränkaareilla. Monikäyttöinen vaahtopuhdistimemme 600 ml on tehokas vaahtopuhdistusaine, jota voidaan käyttää erilaisille kankaille ja verhoilumateriaaleille, kuten muoville, nahalle, taivas, matot jne. Se myös puhdistaa lasin ilman raitoja.

Ympäristöystävällinen

Vaahtopuhdistusaine on ympäristöystävällisempi, koska se on silikoniton. Pohja on vesi, liuottimet ja pinta-aktiiviset aineet. Se jättää myös uskomattoman raikkaan sitrushedelmän tuoksun, jonka jokainen kokee miellyttävänä.

Helppo käyttää

Vaahtopuhdistusaine on helppokäyttöinen. Pidä tölkkiä noin 20 cm etäisyydellä esineestä tai pinnoista, jotka haluat puhdistaa. Syntyy valkoinen vaahtokerros, jonka annat vaikuttaa muutaman sekunnin ajan. Missä lika sijaitsee, vaahto toimii; Täällä muodostuu niin sanottuja kuplia. Tämän jälkeen kuivaa alue meidän Siivouspyyhkeet PQ (punainen). Tulet hämmästymään tuloksesta.

O.a. Sovellus liikkuvuusalalla

All Purpose Foam Cleaner 600 ml soveltuu useille aloille, mutta varmasti myös liikkumiseen. Ajattele asuntoauto- ja asuntovaunualaa, kuorma-auto- ja autosektoria. Haluaisit pystyä puhdistamaan sekä sisältä että osittain ulkoa helposti ja nopeasti.

Päätelmä

Tulet hämmästymään monista sovelluksistamme ja käyttömukavuudestamme Monikäyttöinen vaahtopuhdistusaine 600 ml. Tämä tuote ei saa puuttua työpajastasi. Se tarjoaa all-in-one-ratkaisun monenlaisiin puhdistustarpeisiin. Valitse mukavuus, tehokkuus ja kiiltävä lopputulos tehokkaalla vaahtopuhdistimellamme.