Meidän Spack Recovery Spray voit helposti ja nopeasti korjata erilaisia ​​kipsiä ja kipsirakenteita

Onko sinulla vaurioitunut rapattu seinä tai kipsiseinä?

Tunnistat varmaan sen? Kunnostusprojektisi aikana törmäät vaurioituneeseen rappaaseen seinään, kipsiseinään (kipsi) tai kattoon rakenteellisesti. Tai seinässä on pieniä reikiä ja/tai halkeamia. Haluat korjata nämä vauriot siten, että vauriota ei enää näy. Useimmilla tuotteilla tämä ei tuota toivottua vaikutusta, koska se on liukas rakenne. Loppujen lopuksi haluat säilyttää rakenteen seinässä tai katossa. Tutustu uusimpaan tuotteemme tällä alueella: Spack Recovery Spray; meidän Pakkauksen korjaus.

Pakkauksen korjaus

Spack Recovery Spray; "Spack Repair"; ratkaisu vaurioiden korjaamiseen näkymättömästi

Pakkauksen korjaus on ammattimainen ainutlaatuinen PU-synteettinen hartsidispersio, jota voidaan käyttää korjauksiin ja liitäntöihin rappaus- ja rapattujen seinien kanssa. Tämä korjaa vauriot ja säilyttää seinän tai katon rakenteen. Tuote tarjoaa joustavuutta rakenteeltaan hienosta karkeaan säätämällä kerrospaksuutta ja ruiskutusetäisyyttä. Se on ihanteellinen myös sisäkäyttöön. Voit myös viimeistellä naarmun tai epätäydellisyyden uudisrakentamisessa, joka on ehkä jäänyt huomiotta, jolloin olisi liian kallista palkata tähän erikoistunut yritys. Voit helposti varustaa katot tai seinät, joissa ei ole rakennetta, hienompaa tai karkeampaa rakennetta. Lisäksi tuote soveltuu erittäin hyvin myös valkoisen teksturoidun maalin tai spackin syntyneiden värimuutosten korjaamiseen.

piirteet

Spack Repair Spray tai Spack Repair tarttuu tavallisiin rakennuspintoihin. Se sopii erinomaisesti (hiili)betonin, kalkkihiekkatiilen, kipsin, stukin ja puun jne. nopeaan ja ammattimaiseen viimeistelyyn. Olemassa olevien rappausrakenteiden vauriot voidaan korjata vaivattomasti Spack Repairin lyhyen kuivumisajan (pölykuivaus) ansiosta. noin 30 minuutin kuluttua). Se voidaan maalata noin 60 minuutin kuluttua (riippuen kerrosten määrästä). Tuotteen pohjana on vesipohjainen dispersio, jossa on synteettisiä hartsilisäaineita. Tuote on helppo levittää suihkepurkilla, joten se sopii niin ammattimaisille käsityöläisille kuin tee-se-itse-tekijöille.

Sovellukset ja käyttötarkoitukset

Spack Repair sopii erinomaisesti erilaisiin sovelluksiin sekä asuin- että liikerakennuksissa. Olipa kyseessä olohuoneen pienten vaurioiden korjaaminen, toimistotilojen kattojen koristelu tai myymälöiden seinien uusiminen, Spack Repair tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun. Tuote soveltuu erinomaisesti myös korkean kosteuden tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin ja keittiöihin, erinomaisen tarttuvuuden ja kestävyyden ansiosta.

Päätelmä

Haluatko ammattitaidolla korjata uusien tai remontoitujen rapattujen seinien tai kattojen pienet vauriot tai värjäytymät hetkessä ja näkymättömästi? Etsitkö myös tuotetta, joka on taloudellinen ja tehokas käyttää? Sitten meidän Pakkauksen korjaus tuote, jota ilman et voi elää. Spack Repair tarjoaa laadukkaan, kestävän ratkaisun vaurioiden korjaamiseen näkymättömästi, jolloin seinät ja katot näyttävät jälleen uusilta.