Meidän vuodonilmaisin spray "Leak Tracer" löytää
kaasu- tai ilmavuotoja

Onko sinulla kaasu- tai ilmavuoto tai haluatko tarkistaa korjauspaikan?

Tunnistat varmaan sen? Kone tai laite ei yhtäkkiä enää toimi tai ei toimi enää kunnolla. Tai huomaat määräaikaistarkastuksen aikana, että jossain koneen tai laitteen syöttöön johtavassa putkessa täytyy olla vuoto. Mutta missä se vuoto tarkalleen sijaitsee?

 

 

Vuodon jäljitin

Kaasu- tai ilmavuodon havaitseminen ei ole vaikeaa

Vuodon havaitseminen ei ole vaikeaa työtä. Voit havaita/löytää/paikantaa kaasu- tai ilmavuodon itse meidän avullamme Vuodon jäljitin. Se on kätevä purkki, jota voidaan käyttää putkien, letkujen, kiinnikkeiden, kompressorien, ilmastointilaitteiden, paineastioiden, syttyvien kaasujen järjestelmien, laippaliitäntöjen, hitsisaumojen, ruuviliitosten, putkien, autonrenkaiden jne. tarkistamiseen.

Nopea kaasu- tai ilmavuodon havaitseminen Leak Tracerilla

Uusimman tuotteemme kanssa Vuodon jäljitin löydät nopeasti kaasu- tai ilmavuodon. Pidä suihketta lähellä putkia, jotka haluat tarkistaa. Suihkutat 10 cm etäisyydeltä koko putken päälle. Tuotteella on mukava vaahtoava vaikutus. Kun vuoto on havaittu, tapahtuu näkyvää vakaata kuplien muodostumista.

Ruostumatonta vuodonilmaisinsuihketta voidaan käyttää myös korjauspaikan tarkistamiseen

De Vuodon jäljitin voidaan käyttää myös kaasu- tai ilmaputken korjauskohdan tarkistamiseen. Suihkuta korjauksen jälkeen korjatun alueen päälle. Jos kuplia ei muodostu, korjaus on suoritettu onnistuneesti ja alue on korjattu kunnolla. Koneesi on palannut normaaliksi.

Päätelmä

Haluatko nopeasti ja helposti havaita/löytää kaasu- tai ilmavuodon putkistasi vai haluatko tarkistaa alueen korjauksen jälkeen? Käytä sitten kätevää ja kätevää Leak Tracer -laitetta.