Etusivu / ratkaisut / DreamClean puhdistuskonsepti

Dreamclean puhdistuskonsepti

  • Voidaan asentaa mihin tahansa haluttuun paikkaan
  • Sisältää kaksi korkealaatuista komponenttia
  • Myös hoitava toiminto

PremTechin DreamClean-konsepti tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa helposti käyttöön täydellinen henkilökohtaisen hygienian konsepti organisaatiossasi. Tämä konsepti antaa sinulle ja/tai työntekijöillesi mahdollisuuden päästä käsiksi henkilökohtaiseen hygieniaan vaikuttaviin ratkaisuihin missä tahansa halutussa paikassa. Tämän konseptin lähtökohtana oli yksinkertaisuus. Laatu on meille itsestäänselvyys ja yhteyksien luominen haasteiden ja ratkaisujen välille on DNA:ssamme.

HygiGel 70 on 70 % etyylialkoholiin perustuva käsigeeli, joka puhdistaa kädet hygieenisesti. Tämä ravitseva käsigeeli toimii muutamassa sekunnissa käsiin hieromisen jälkeen. Hygieenisten puhdistusominaisuuksiensa lisäksi HygiGel 70 hoitaa käsiäsi tehokkaasti lisäämällä siihen hoitavia komponentteja.

Tuotteeseen ei ole lisätty allergiaa aiheuttavia hajusteaineita ja tuote on vapaa perinteisistä säilöntäaineista. Hoitavien komponenttien lisääminen varmistaa, että käsien kuivumisen mahdollisuus on huomattavasti pienempi, jopa toistuvassa käytössä.

Power & Care Saippua

Power & Care Saippua

Power & Care Soap on erittäin tehokas ja ihoystävällinen käsienpuhdistusaine. Tämä erityinen yhdistelmä saadaan lisäämällä esteriseosta ja ravitsevaa öljyä. Power & Care Soap on kermamainen tuote ja siinä on raikas omenan tuoksu, joka jättää käsiin pesun jälkeen miellyttävän tuoksun. Erityisesti muotoillun maissinjyvän lisäyksen ansiosta useimmissa tapauksissa ihoärsytystä ei esiinny toistuvassa käytössä. Power & Care Saippua toimitetaan 350 ml:n putkissa, jotka sopivat pidikkeisiin, mutta on saatavana myös 3 litran kannuissa.