PremTack

korkea tarttuvuus

Katso hinta
lisätietoja
  • Erittäin korkea alkutarttuvuus
  • Korkea loppulujuus
  • 330 % murtovenymä
  • Soveltuu erinomaisesti tiilille

PremTack on erittäin tarttuva sarja, jonka voimme ylpeänä esitellä markkinoiden parhaana. PremTack on erittäin tarttuva sarja käytännöllisesti katsoen kaikkien rakennusmateriaalien ja rakennuselementtien suoraan ja tehokkaaseen liimaukseen ja asentamiseen monille alustoille.

Erittäin korkean alkutarttuvuuden ansiosta tuote soveltuu erinomaisesti moniin sovelluksiin rakentamisessa, teollisuudessa ja liikkumisessa. Toinen tämän korkean alkutarttuvuuden suuri etu on, että tuote ei enää tarvitse tukea normaaleissa tilanteissa.

PremTack saavuttaa korkean lopullisen lujuuden täydellisen kovettumisen jälkeen. Tämän ansiosta se soveltuu myös liimaukseen ja asennukseen, jossa esiintyy pitkäaikaista kuormitusta. PremTack sopii erinomaisesti tiililevyjen liimaamiseen erilaisiin alustoihin.

High Tack -käsittely

Oikean paksuuden takaamiseksi ja ilman juuttumisen estämiseksi on parasta työskennellä erityisellä pyramidisuutin. Tämä suutin, joka tunnetaan myös nimellä V-suutin, ruuvataan patruunaan ennen käyttöä. Pidä sitten pistoolia täysin kohtisuorassa liimattavaan pintaan nähden. Suuttimen aukko on aina sillä puolella, josta PremTack tulee jättää taakse. Jos noudatat tätä menetelmää, takaat kauniin pyramidin ja ihanteellisen sovelluksen.

ei pisteitä

Joissakin tilanteissa näyttää kätevämmältä / mukavammalta / tehokkaammalta työskennellä pisteiden kanssa. Suosittelemme vahvasti olemaan tätä tekemättä. Liimaliitos ei ole tarpeeksi vahva pisteillä. On parasta työskennellä pystysuorien liimaurien kanssa. Kun urien välinen etäisyys pidetään välillä 10-25 senttimetriä (riippuen liimattavasta materiaalista), saadaan vahvin liitos.

Lisäneuvoja

PremTack on parasta käsitellä Liimapistooli. Tämän applikaattorin erityinen voimansiirto tekee siitä erittäin sopivan korkean viskositeetin liimoille. Jos tarvitset lisäneuvoja PremTackiin liittyen, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Neuvonantajamme neuvovat sinua mielellään tästä korkean tarttuvuuden sarjasta!

Erä 102160
Väri: Valkoinen, Musta | Pakattu per 24 | Sisältö: 290 ml