PremPlast Cleaner

Muovin puhdistusaine

Katso hinta
lisätietoja
  • Erittäin tehokas puhdistusaine
  • Puhdistaa syvälle huokosiin
  • Täydellinen muovipinnoille
  • Biohajoava

Muovipuhdistusaine alkuperäiseen kuntoon palauttamiseksi

Muovimateriaaleja on kaikkialla nyky-yhteiskunnassamme. Koteistamme ja autoistamme vapaa-ajan ajoneuvoihin, kuten asuntovaunuihin. Vaikka nämä materiaalit ovat kestäviä, ne ovat alttiita kontaminaatiolle ja päivittäisen kulumisen aiheuttamille vaurioille. Tässä muovinpuhdistimemme teho tulee esiin.

PremPlast Cleaner tunnetaan johtavana muovin puhdistusaineena. Mutta mikä todella erottaa sen muista, on sen kyky puhdistaa myös monia muita materiaaleja syvälle huokosiin. PremPlast Cleaner on ihanteellinen kumppani, olipa kyseessä sitten sääolosuhteille alttiina olevan asuntovaunun vetoaisa tai talon muovirungot, jotka ovat alttiina päivittäiselle saastumiselle. Jopa vaikeat tahrat, kuten mustat raidat jalkineista, voidaan poistaa täydellisesti tällä tuotteella.

Oikeiden työkalujen käyttö voi vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Siksi on erittäin suositeltavaa yhdistää PremPlast Cleaner puhdistuspyyhkeisiin PQ ja Nano-sienet. Nämä työkalut takaavat perusteellisen ja tasaisen puhdistuksen erityisesti karkeilla tai teksturoiduilla pinnoilla. Pitkäkarvainen harja on ihanteellinen ratkaisu niille erittäin vaikeille alueille, joilla tavalliset sienet eivät vain leikkaa sitä.

Siivous on vain puoli voittoa. Puhdistuksen jälkeinen suojaus on erittäin tärkeää muovien käyttöiän pidentämiseksi ja niiden pitämiseksi huippukunnossa. Sitä varten se on siellä PremProtect kehitetty. Tämä erityisesti suunniteltu suojakerros ei vain ravitse muoveja ja saa ne näyttämään jälleen uusilta, vaan myös suojaa niitä haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta, kuten UV-säteilyltä, saasteilta ja säävaikutuksilta. Lisäksi se tarjoaa ratkaisun hauraille tai vanhentuneille muoveille ja kumeille, elvyttää niitä ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää.

Lopuksi, niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta ratkaisua muovien korjaamiseen ja suojaamiseen, PremPlast Cleaner ja PremProtect tarjoavat yhdessä upean yhdistelmän. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa perusteellista puhdistusta vaan myös kestävää suojaa, jolloin muovit näyttävät jälleen uudelta ja kestävät pidempään.

Erä Niet beschikbaar
Sisältö: 1000 ML, 5 L | Väri: Läpinäkyvä | Pakattu per 12