Huippulaadukas ilmastointisi puhdistus meidän avullamme Ilmastoinnin puhdistusaine

Ilmastointilaite on nykyään korvaamaton

Ilmastointi ja erilaiset ilmastointijärjestelmät ovat nykyään välttämättömiä nyky-yhteiskunnassa (ajoneuvot, kodit). Ilmastointilaite tarjoaa viileää mukavuutta kuumina päivinä ja lämpöä kylminä päivinä. Kun olet päättänyt ostaa yhden tai useamman ilmastointilaitteen, joko itsellesi tai asiakkaillesi, on tärkeää huoltaa niitä oikein.

ilmastointilaitteen puhdistusaine

Käytä ilmastointilaitteen puhdistusainettamme säästääksesi ilmastointia

Ilmastointilaitteen sisäosa likaantuu ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että bakteerit, sienet ja lika kerääntyvät ilmastointilaitteen sisäpuolelle. Tämä tarkoittaa, että ilmastointisi toimii huonommin ja voi myös aiheuttaa terveyshaittoja (vilustuminen, hengitystieinfektiot jne.). Varmistaaksesi, että ilmastointi pysyy puhtaana ja toimii edelleen kunnolla, käytä ilmastointilaitteen puhdistusainetta, Ilmastoinnin puhdistusaine. Tuotteemme on erittäin mielenkiintoinen seuraavilla aloilla: ilmastointi-/lämpöpumppujen asennusyritykset, kylmätekniikka, taloyhtiöt ja ilmanvaihtojärjestelmien, ilmastointi- ja/tai lämpöpumppujen huoltoa suorittavat tahot.

käyttö

De Ilmastoinnin puhdistusaine, jota kutsutaan myös yleisesti ilmastoinnin puhdistajaksi, on helppo ja ystävällinen käyttää. Se on aktiivinen vaahto ilmastointilaitteiden puhdistamiseen ja desinfiointiin ajoneuvoissa ja rakennuksissa. Mutta myös kaikenlaisille ilmakanaville ja/tai säleille, joita on myös lämpöpumpuissa. Tuote levitetään suoraan höyrystimeen. Liikkuvuussektorilla käytetään usein mukana toimitettua kätevää letkua (ilmastointisuutinta). Näin höyrystimeen pääsee käsiksi vaikeissakin tilanteissa. Esimerkiksi ilmastointilaitteen kondenssiveden kautta, joka usein sijaitsee ajoneuvon alla. Se eliminoi ja ehkäisee mikro-organismien aiheuttamia epämiellyttäviä hajuja. Kiinteistöjen ja kiinteistöjen ilmastointilaitteille, kun ilmastointi on puhdistettu Airco Cleanerilla, suosittelemme huuhtelemaan ilmastointilaitteen säleet kevyesti vedellä. Tämä voidaan tehdä käyttämällä Painepumppu alkalinen huuhtele koko asiaa kevyesti. Tämä estää ilmastointilaitteen tippakaukaloa joutumasta kosketuksiin ilmastointilaitteen puhdistusaineen kanssa tarpeettoman pitkään.

Puhdista ilmastointilaitteen ulkopinta

Suosittelemme käyttämään omaamme ilmastointilaitteen ulkopuolen puhdistamiseen Monikäyttöinen vaahtopuhdistusaine tai erittäin raskaan saastumisen tapauksessa valitse meidän Indu Clean Citro.

Päätelmä

Säilyttämällä ilmastointisi takaamme laadukkaan siivouksen Ilmastoinnin puhdistusaine yhdessä All Purpose Foam Cleanerin kanssa. Tämä pitää ilmastointisi optimaalisessa kunnossa ja nautit miellyttävästä sisäilmasta kaikkina vuodenaikoina. Näiden tuotteiden säännöllinen käyttö pitää ilmastointilaitteen toiminnassa, mikä pidentää laitteen käyttöikää ja tarjoaa terveellisemmän elinympäristön. Joten ilmastointisi parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden saavuttamiseksi luota ammattimaisiin puhdistusratkaisuihimme.