Saumojen tiivistysjärjestelmä

Saniteettitilat, kuten kylpyhuoneet ja wc:t, ovat tärkeitä tiloja kodissa monille ihmisille. Yleensä näiden tilojen sisustamiseen täysin toiveidesi mukaan on varattu huomattava budjetti. Mutta tämä koskee itse asiassa kaikkien rakennusten saniteettitiloja. Sen täytyy vain olla hyvin järjestetty ja näyttää hyvältä.

Sama pätee tietysti näiden alueiden liitostiivistykseen. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin vuoto kylpyhuoneessa tai homeinen tiiviste. Asiakas ottaa sinuun epäilemättä yhteyttä, jos jompikumpi tilanne ilmenee. Nämä riskit voidaan minimoida saumatiivistejärjestelmämme avulla. Levitys on luonnollisesti suoritettava aina asianmukaisesti ja käytettynä asiakas on vastuussa ylläpidosta. Mutta tämän järjestelmän PremTech-tuotteilla käytät parasta saatavilla olevaa laatua.

STAP 1 SUIHKUTIEDON VIIMEISTELY

Olemme kehittäneet DrainSealin viimeistelemään suihkun/tyhjennyksen kunnolla ja turvallisesti. DrainSeal on 2-K epoksi, jonka joustavuus on vähintään 135 %.

Lisäksi DrainSeal on vähäpäästöinen ja tuotteella on erittäin pitkä, 8 minuutin avoin käsittelyaika. Tämä tekee siitä verrattavissa PremSealiimme käsittelyn suhteen.

Tee pinnastasi puhdas, kuiva ja rasvaton. Viimeistele suihkun tyhjennys/tyhjennys Mixer-Gun HV:llä. Teippaa pois paikat, joihin et halua levittää DrainSealia maalarinteipillä Gold. 30 minuutin kuluttua liitos voidaan kuormittaa uudelleen.

STAP 2 ALUSTAN VALMISTELU

Pohja on tärkein osa hyvään lopputulokseen lähes jokaisessa prosessissa. Tämä ei ole erilainen ''liitostiivistysjärjestelmässä''.

Ennen saumausta alustan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Tämä koskee nykyisiä ja uusia tilanteita. Vanhoissa tilanteissa myös vanhat tiiviste- ja liimajäämät on joskus poistettava. Voidaksemme tehdä tämän oikealla tavalla olemme kehittäneet UniSolve Sprayn. Tämä tuote poistaa vanhat tiiviste- ja liimajäämät sekä poistaa rasvan pinnalta. Tämä tarkoittaa 2 sovellusta yhdellä tuotteella.

STAP 3 TOIMITTAMINEN SIIVISTETTÄ

Kun UniSolve Spray/Plasto Cleaner on haihtunut, voit aloittaa PremSealin levittämisen.

Tuotteen murtovenymä on vähintään 560 %, joten se imee täydellisesti alustan erilaisia ​​vaikutuksia. Lisäksi PremSeal on erittäin miellyttävä ja helppo käsitellä sen hyvän stabiiliuden ansiosta ja tuotteella on korkea kemikaalinkestävyys. PremSeal on saatavana useissa väreissä. Jotta PremSeal voidaan käsitellä mahdollisimman optimaalisesti, suosittelemme käyttämään Sealer Gunia. Tämän tiivistyspistoolin ainutlaatuinen voimansiirto varmistaa tiivisteen yksinkertaisen ja erittäin tarkan käsittelyn.

STAP 4 ESITISTEEN VIIMEISTELY

PremSeal-pinnoitteen levittämisen jälkeen tiiviste tulee ruiskuttaa Seal-viimeistelykoneellamme.

Seal Finisher on erikoisvalmisteinen neste, joka, toisin kuin muut nesteet, ei sisällä muun muassa liuottimia, jotka voivat vaikuttaa tiivisteaineeseen. Tämän kaavinusnesteen levittämisen jälkeen voit viimeistellä koko asian mittauslastoillamme. Näissä Afmes-lastoissa on 16 erilaista vaihtoehtoa, joten sinulla on käsilläsi täydellinen lasta joka kulmaan ja joka tilanteeseen.
Huomaa: kun käytät Seal-viimeistelylaitetta luonnonkivellä, huuhtele se aina runsaalla vedellä, jotta pinta ei värjäytyisi.

STAP 5 TYÖKALUISI JA SUBSTRAATTIEN PUHDISTAMINEN

Kun täydellinen tiivistys on saavutettu, suosittelemme puhdistamaan odottamattomasti vaurioituneet työkalut ja alusta
peukaloitu, voidaan puhdistaa Power & Care -pyyhkeillämme.

Power & Care Wipes ovat käteviä pyyhkeitä, jotka on kehitetty erityisesti työkalujen, pintojen ja käsien puhdistamiseen. Nämä vähän nukkaamattomat polypropeeniliinat on rikastettu Aloe Veralla ja pysyvät kosteana pitkään käytön aikana. Varo puhdistamasta kasvojasi näillä pyyhkeillä. Näiden pyyhkeiden puhdistusvoima toimii hyvin käsissäsi, mutta ne ovat liian vahvoja kasvoillesi.