Etsit hyvää, yleismaailmallista, mutta Herkkä skimmeri? Luota Fine Cleanerimme!

Herkkä skimmeri, joka poistaa rasvaa sekä pinnoista että osista!

Aina tarvitaan hyvää ja yleiskäyttöistä tuotetta, joka poistaa rasvaa eri pinnoilta ja osista. Eikä se jätä ärsyttävää sameutta ja/tai kerrosta. Et myöskään halua tuotteen reagoivan liian aggressiivisesti pintaan tai osiin tai jopa hyökkäävän niitä vastaan. Tämä voi olla epäedullista jatkotyössä, kuten liimauksessa, maalaamisessa, tiivisteissä ja/tai ruiskutuksessa. Mikään näistä ei ole toivottavaa. Toinen ärsyttävä ominaisuus on, että useimmilla tuotteilla on erittäin voimakas haju. Meillä on ihanteellinen ratkaisu kaikkeen yllä olevaan: Delicate Skimmerimme Hieno puhdistusaine.

Herkkä Skimmer

Voidaan käyttää myös puhdistusaineena

Delicate skimmerimme tai Fine Cleaner -puhdistimemme sopivat myös erittäin hyvin, jos etsit tuotetta, joka poistaa pinttyneen lian, kuten tervan, hartsin, bitumin ja merkkijäljet ​​jne. Tuotetta ruiskutettaessa näet, että tuote tekee heti tehtävänsä. Tuote ei haihdu kovin nopeasti, mikä tekee siitä erittäin taloudellisen ja tehokkaan käyttää. Se poistaa myös merkintäjäämät ja tuoreen ruiskutussumun jne Hieno puhdistusaine Soveltuu erinomaisesti vaikeiden tuotteiden, kuten kokoonpanopastan (keraami-, alumiini- ja kuparipastat) poistamiseen.

Rasvanpoistoaine ensimmäisenä esikäsittelynä

Delicate Skimmer on ihanteellinen rasvanpoistoaine ensimmäiseksi esikäsittelyksi ennen lukitusaineen tai nestetiivisteen levittämistä. Lisäksi Fine Cleaneria voidaan käyttää myös rasvanpoistoaineena erilaisiin tiivistys- ja/tai tiivistystöihin, missä niitä tehdään ja missä on toivottavaa, että se on tuote, joka haihtuu nopeammin kuin UniSolve Spray.

sovellukset

Käytettäessä tuotetta pienemmissä tiloissa tai mahdollisesti sisätiloissa, se on erittäin miellyttävä tuote miellyttävään tuoksuun nähden. Sitä voidaan käyttää loistavasti myös esimerkiksi ketjujen rasvanpoistoaineena. Delicate Skimmer haihtuu hitaammin, mutta nopeammin kuin tavalliset tuotteet. Yhdessä Aerosol Brushin kanssa Fine Cleaner toimii loistavasti! Se poistaa myös paksut rasvakerrokset/kuoret, joita joskus esiintyy eri aloilla, kuten maansiirto-, tie- ja vesirakentaminen, LMB, offshore-työt jne. Se poistaa myös tahrat erityyppisistä tekstiileistä. Tämä koskee ajoneuvojen verhoilu- tai lattiamatot, joissa saattaa olla öljy- ja/tai rasvatahroja.

Helppokäyttöinen

Yksi Delicate Skimmerimme tärkeimmistä eduista on sen helppokäyttöisyys. Pakkaus on suunniteltu siten, että tuote on helppo annostella, mikä estää hukkaa ja varmistaa tasaisen käytön. Olitpa sitten teollisuusalalla työskentelevä ammattilainen tai kotona huoltotöitä tekevä tee-se-itse-mies, Fine Cleaner on helppokäyttöinen ja tehokas kaikissa tilanteissa.

Päätelmä

Etsitkö hyvää ja yleiskäyttöistä rasvanpoisto- ja puhdistusainetta, jota voidaan käyttää erilaisille pinnoille ja osille? Älä sitten katso enää! Ratkaisu on Delicate Skimmerimme Hieno puhdistusaine! Monipuolisten käyttösovellustensa, helppokäyttöisyytensä, ympäristöystävällisen koostumuksensa ja turvallisen käytön ansiosta tämä tuote on pakollinen hankinta niin ammattilaisille kuin tee-se-itse-harjoittelijalle. Älä odota enää ja koe Fine Cleanerimme teho ja tehokkuus itse.