UniSolve Spray: liuos silikonitiivistejäämien poistoon ja puhdistukseen/rasvanpoistoon

haaste 1: vanhan silikonitiivisteen jäännösten poistaminen 

Kunnostusprojektien aikana törmäät usein vanhoihin silikonitiivistysainesaumoihin tai tiivistysainejäämiin. Tämän silikonitiivistejäännöksen poistaminen voi olla vaikeaa työtä, ja tarvitset tehokkaan tuotteen, joka ratkaisee tämän ongelman helposti. 

Haaste 2: pintojen puhdistus ja rasvanpoisto 

Ennen kuin voit asentaa uusia tiivistyssaumoja esimerkiksi kylpyhuoneeseen, pinta on poistettava ja puhdistettava kunnolla. Etsit tuotetta, joka sopii erilaisille pinnoille ja valmistelee ne optimaalisesti jatkokäsittelyä varten. 

Silikonitiivistejäämien poistoaine ja puhdistusaine/rasvanpoistoaine: UniSolve Spray!

unisolve spray-tiivistejäämien poistoaine

Ratkaisu: UniSolve Spray 

UniSolve Spray on ainutlaatuinen tuote, joka vastaa molempiin haasteisiin. Se on kehitetty erityisesti: 

  • Poista silikonitiivistejäämät 
  • Erilaisten pintojen puhdistamiseen ja rasvanpoistoon 

UniSolve Sprayn edut

  • Monipuolinen käyttö: Soveltuu silikonitiivistejäämien, liimajäämien, rasvan, tektyylin, öljyn, vahan ja silikonin poistamiseen. 
  • tarvikkeet: Ei vaikuta useimpiin maali- ja muovityyppeihin. 
  • Helppokäyttöisyys: Haihtuu hitaasti ja haihtuu kokonaan, mikä tekee siitä helpon käyttää. 
  • sovellukset: Erinomainen saniteetti- ja teollisuusympäristöihin. 

UniSolve Spray tarjoaa kätevän ja luotettavan ratkaisun sekä tee-se-itse-työntekijöille että ammattilaisille, jotka kohtaavat pinttyneitä tiiviste- ja liimajäämiä. Tehokas toiminta säästää aikaa ja vaivaa, ja lopputulos on optimaalinen. 

Muut sovellukset 

Kun pinta on puhdistettu UniSolve Spraylla, voit jatkaa esim. saniteettitilojen tiivistämistä. PremSeal. Tämä tuote sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin ja teollisuussovelluksiin. Yhdessä UniSolve Sprayn kanssa PremSeal muodostaa tehokkaan kaksikon erilaisiin tilanteisiin. 

Lisäksi UniSolve Spray toimii täydellisesti Tiiviste ja liima en Tiiviste ja liima vahva, kiitos erityisen Switch Straw -varren, joka mahdollistaa vaihtamisen kohdistetun ruiskutuskuvion ja laajan sumutuksen välillä. 

UniSolve Spray:n monipuolisuus tekee siitä välttämättömän työkalun missä tahansa työkalulaatikossa. UniSolve Spray on aina valmis, olipa kyseessä pintojen puhdistus maalausta varten, saniteettitiivisteiden valmistelu tai öljy- ja rasvajäämien poisto teollisuusympäristöissä. 

Päätelmä 

Etsitkö monipuolista tuotetta, joka ei vain poista tiivistejäämiä, vaan toimii myös puhdistus- ja rasvanpoistoaineena eri pinnoille? Valitse sitten UniSolve Spray! 

käyttö UniSolve Spray tehokkaaseen ja tehokkaaseen lähestymistapaan sekä tiivisteaineen poistoon että puhdistukseen ja helpottaa työtäsi huomattavasti. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja laajan käyttökelpoisuuden ansiosta UniSolve Spray tarjoaa täydellisen ratkaisun laatua ja luotettavuutta etsiville ammattilaisille ja tee-se-itse-työntekijöille.