Poista rasva pinnoiltasi meidän avullamme Muovinen rasvanpoistoaine

Poista rasva turvallisesti pinnoilta käsittelyprosessin ensimmäisenä vaiheena

Tulet tunnistamaan sen! Haluat maalata tai liimata jotain. Maalauksessa, jossa halutaan optimaalinen maalikerros, on tärkeää saada pinta täysin rasvattomaksi ja likaiseksi. Materiaalista riippumatta, kuten puu, kivi, laatat, muovi, kalvo tai metalli. Ilman ensin rasvanpoistoa ja pölyn poistamista pinnalta, tulee jälkeenpäin ongelmia, kuten huono tarttuvuus, halkeilu, värimuutos ja maalin kuoriutuminen. Puhdistamalla ja poistamalla ensin pinta perusteellisesti voit nauttia uudesta kerroksesta pidempään. Käytät tätä tähän Muovin puhdistusaine ihanteellinen ja turvallinen rasvanpoistoaine.

Muovin puhdistusaine

Kehitetty erityisesti jatkokäsiteltyjen muovien puhdistamiseen

Plasto Cleaner on rasvanpoistoaine, joka on kehitetty erityisesti jatkokäsiteltyjen muovien puhdistamiseen. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta tuote tunkeutuu turvallisesti syvälle muovin huokosiin. Muovin puhdistusaine haihtuu nopeasti jättämättä jäämiä. Muovinen rasvanpoistoaine on myös antistaattinen ja poistaa liimajäämät, öljyn, rasvan, lian ja silikonin. Ja sopii melkein kaikille muoville.

Uusissa tilanteissa suosittelemme ehdottomasti tätä muovin rasvanpoistoainetta Plasto Cleaner

Uusissa tiivistystilanteissa suosittelemme, että valitset ehdottomasti Plasto Cleanerin. Kunnostettaessa ja/tai vanhoja tiivistejäämiä poistettaessa suosittelemme käyttämään erilaista rasvanpoistoainetta, nimittäin meidän Unisolve Spray.

Muovisen rasvanpoistoaineen käyttökohteet Plasto Cleaner

Turvallisilla/ystävällisillä rasvanpoistoaineillamme on monia sovelluksia. Suosittelemme käyttämään Plasto Cleaneria prosessin ensimmäisenä vaiheena PremTechin saumatiivistejärjestelmäkun kyseessä on uusi tilanne. Myös uima-allasrakentamisessa tiivisteiden ja/tai liimojen esikäsittelynä ja kalvon liimaamiseen ja/tai erilaisten läpivientien tai valaisinten asentamiseen kalvoon. Se on myös täydellinen rasvanpoistoaine, jota voidaan käyttää turvallisesti kaikenlaisissa materiaaleissa, joita löytyy esimerkiksi sisätilojen rakentamisesta, osastorakennuksesta ja mainosteollisuudesta.

YHTEENVETO

Ensimmäisenä vaiheena rasvan ja lian poistaminen pinnalta Plastic Degreaser -tuotteellamme saat erinomaiset tulokset seurantaprosessissa.