Etusivu / Peilien kiinnitys

Peilien kiinnitys

Saniteettitiloissa peilit kiinnitetään usein esteettisistä syistä näkymättömästi pintaan. Tätä sovellusta varten suosittelemme PremTack käyttää. PremTack on liimatiiviste, jolla on ennennäkemättömän korkea alkutartunta. Erikoisen koostumuksensa ansiosta PremTack ei vaikuta takapuolelle (valmistetaan usein hopeakerroksella/lyijykerroksella/kuparikerroksella, joka on viimeistelty pinnoitekerroksella). On tärkeää, että työskentelet peilin kanssa, jonka paksuus on vähintään 7 MM. Lisäksi sinun on varmistettava, että sekä pinta, jolle peili asetetaan, että peilin pinta ovat tasaisia. Pinnan tulee myös olla puhdas, kuiva ja rasvaton. Useimmissa tilanteissa voit työskennellä UniSolve Spray. Lue UniSolve Sprayn tekniset tiedot käsittelyohjeet ja alustojen sopivuus.

 

Kun käytät PremTackia, käytä aina Pyramidisuutin. Tämä suutin varmistaa, että ilman juuttuminen estetään ja että on helppo muodostaa 3 mm paksu liimakerros. Tämä paksuus on välttämätön liimasidoksen optimaalisen lujuuden ja riittävän tilan varmistamiseksi peilin ja alustan välillä, jotta ilmanvaihto on riittävä. On myös tärkeää, että työskentelet vain pystysuorahelmeliimalla. Tämä edistää myös liimasidoksen lujuutta ja ilmanvaihtovaihtoehtoja.

 

Jos päätät tiivistää peilin ulkopinnan peilin asennuksen jälkeen kosteuden tunkeutumisen estämiseksi, suosittelemme, että teet sen vähintään 96 tunnin kuluttua. Näin estät tämän tiivisteen estämästä PremTackin kovettumisprosessia.

 

Huomautus: Tämä neuvo perustuu peileihin, jotka on valmistettu DIN EN 1036-2. Ota yhteyttä peilien toimittajaan kaikkien muiden peilien osalta, mukaan lukien muovipeilit, turvapeilit tai lämmityksellä varustetut peilit.

 

Lue lisää PremTech-saumatiivistejärjestelmästä >>