Voegafdichting Koffer

Kotelo sauman tiivistysjärjestelmälle

  • Älä koskaan unohda enää mitään
  • Erittäin laadukas kotelo
  • Tilaa myös käytetyille tuotteille

paras tiivistysratkaisu kätevästi pakattuna yhteen koteloon!

Saumatiivistejärjestelmä on paras ratkaisu kaikkiin tiivistystarpeisiisi. Tämän täydellisen sarjan ja kätevän kotelon ansiosta sinulla on kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla. Enää ei tarvitse unohtaa välttämättömiä työkaluja tai juosta edestakaisin bussiin saadakseen jotain.

Kotelo sisältää laajan valikoiman hyödyllisiä työkaluja, mukaan lukien Patruunaleikkuri, Tiivistyspistooli, 2-K mikseripistooli, Veitsen lastat en 25 Sekoittimen suuttimet HV. Näiden olennaisten tuotteiden avulla voit suorittaa saumojen tiivistämisen tehokkaasti ja tarkasti. Lisäksi kotelossa on tarpeeksi tilaa säilyttää 6 täyttä tiivistepatruunaa, 1 aerosoli, a Tiivisteen viimeistelylaite ja säilytä 3 täyttä patruunaa 2-K tuotteita, kuten suosittua DrainSeal.

Saumatiivistysjärjestelmän erottaa joukosta älykäs säilytysvaihtoehto käytettyille tuotteille. Voit helposti säilyttää 3 käytettyä tiivistepatruunaa ja 2 käytettyä 2-K tuotetta turvallisesti kotelossa, jotta et synny turhaa jätettä ja työpaikkasi pysyy siistinä.

Saumatiivistysjärjestelmän avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mitään unohtuu. Kaikki on järjestetty ja säilytetty siististi kätevässä kotelossa. Tämä ei ainoastaan ​​säästä aikaa ja vaivaa, vaan myös varmistaa, että voit työskennellä tehokkaasti tiivistysprojekteissasi.

Saumatiivistysjärjestelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun ammattilaisille kaikilla toimialoilla. Yksinkertaista työtäsi, lisää tehokkuuttasi ja vältä hukkaa tällä täydellisellä ja kätevällä kotelolla.

Tutustu saumatiivistysjärjestelmän mukavuuteen ja etuihin. Tilaa jo tänään ja nauti huolettomasta ja tehokkaasta tiivistämisestä!

Erä 806003
Pakattu per 1