Vaihda tai korjaa saranan sarana? Se on mahdollista meidän kanssamme Multi Repair 50 ml.

Se voi olla yleinen ongelma: haluat maalata tai vaihtaa sisäoven ja poistaa saranan, mutta tämä prosessi voi vahingoittaa ovea. Lopputulos? Ovi ei enää istu kunnolla, roikkuu vinossa tai ei enää sulkeudu niin kuin pitäisi. Onneksi saranan vaihtaminen ei ole monimutkaista työtä. Hyvä uutinen on, että voit tehdä tämän helposti itse ilman poraa tai kuusiokoloavainta.

Korjaa saranasi nopeasti ja tehokkaasti.

Vahvan, joustavan, korkealaatuisen 50-komponenttisen liiman Multi Repair 2 ml ansiosta voit vaihtaa saranan nopeasti ja tehokkaasti. Tämä liima soveltuu monenlaisiin sovelluksiin ja tarjoaa erinomaisen lämmönkestävyyden. Lisäksi se kuivuu vain 45 sekunnissa ja voidaan hioa 15 minuutin kuluttua. Korjattu ruuvinreikä säilyttää alkuperäisen lujuutensa, jotta ovesi sulkeutuu jälleen sujuvasti ja suoraan.

Multi Repair 50 ml helppokäyttöinen.

Multi Repair 50 ml:n käyttö on erittäin helppoa. Levitä liimaa korjattavaan ruuvinreikään ja odota vain 45 sekuntia, että se kuivuu. Aseta sitten uusi saranan sarana ruuvin reikään niin, että se sopii täydellisesti. Kuten aiemmin mainittiin, ruuvinreikä uuden saranan kanssa säilyttää alkuperäisen lujuutensa. Tämä tekee Multi Repair 50 ml:sta ihanteellisen korjaustöihin, joissa ruuvaus tai kierre on tarpeen.

Monipuoliset sovellukset mahdollisia.

Vielä hyödyllisempää tästä liimasta tekee se, että se ei sovellu vain puun korjaukseen, vaan myös monille muille pinnoille, kuten kivelle, erilaisille puulajeille, betonille, EPDM:lle, keramiikolle, lasille, muoville ja metallille. Tämä tekee Multi Repair 50 ml:sta monipuolisen ja tarjoaa ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Lisäksi tätä tuotetta voidaan levittää vaivattomasti jopa vaikeasti työstettäville puulajeille, kuten tiikille.

Johtopäätös.

Lyhyesti sanottuna meidän kanssamme Multi Repair 50 ml voit helposti ja nopeasti vaihtaa saranan saranan ja tehdä monia muita korjauksia erilaisille materiaaleille. Se on hyödyllinen ja luotettava työkalu varmistaaksesi, että ovet toimivat jälleen sujuvasti ja ongelmattomasti. Älä epäröi kokeilla tuotettamme kaikkiin korjaustarpeisiisi.