Tiivistä katon läpivienti meidän
Tiiviste & Liima

Myrskyvahingot voivat joskus aiheuttaa haitallisia vuotoja katolle. Tällaiset vuodot ilmenevät usein voimakkaiden sadekuurojen aikana tai talviolosuhteissa. Katon läpivientien tiivistäminen on välttämätöntä näiden vuotojen torjumiseksi ja jopa estämiseksi. Yksikomponenttinen liimatiiviste Seal & Glue on ihanteellinen ratkaisu auttamaan sinua korjauksissa ja kunnossapidossa.

Tiiviste katon syöttö

Seal & Glue yksikomponenttinen tiiviste

Sarjamme monipuolisuus piilee siinä, että voit käyttää sitä erilaisiin materiaaleihin, kuten bitumiin, kattohuopaan, metalliin, puuhun, kiveen, kipsiin ja muihin. Se pysyy joustavana ja sillä on korkea loppulujuus, ja se tarttuu jopa kosteisiin pintoihin.

Välttämätön linkki vakaville vuotoille
Suurten vuotojen sattuessa Tiiviste & Liima ehdoton pakko. Tämän MS-polymeeriin perustuvan muunnelman vetolujuus on vähintään 2,20 N/mm² ja joustavuus 400 %. Nämä ominaisuudet yhdessä sen hyvän tarttuvuuden kanssa yleisimpiin katoilla käytettyihin materiaaleihin tekevät Seal & Gluesta parhaan valinnan tavallisissa ja vaikeissa tilanteissa.

Käytämme Sealer Gunia tiivisteen ja liiman helpottamiseen. Tämä tiivistyspistooli on täydellinen sekä Seal & Glue että Seal & Glue Strong -laitteelle.

Johtopäätös.

Katon läpivientien oikea tiivistäminen on erittäin tärkeää vuotojen estämiseksi. Tärkeää on myös käyttää useimmille kattomateriaalille sopivaa liima-ainetta. Seal & Glue -tuotteemme avulla saat tuotteen, joka sopii erilaisille pinnoille. Jos haluat avoimen tiivistyspistoolin, on parasta käyttää liimauspistooliamme, mutta jos haluat suljetun applikaattorin, voit käyttää meidän Tiivistyspistooli panostaa. Jos haluat lisää käyttömukavuutta ja haluat käsitellä Seal & Glue -tuotteen helposti, meillä on paras ratkaisu Sealer Gun Specialilla.