IsoCoat

Eristävä pinnoite

  • Erittäin korkea peittokyky
  • Hajuton
  • Tarttumaton 10 minuutin kuluttua
  • Voidaan maalata päälle 35 min kuluttua
  • Voidaan maalata päälle monella eri maalilla
  • Täyttää eurooppalaisen VOC-direktiivin

Eristävä pinnoite ammattilaisille

IsoCoat on ylivoimainen eristävä pinnoite, joka muuttaa pelin rakentamisen ja remontoinnin maailmassa. Tämä eristävä pinnoite on laajan tutkimuksen ja kehityksen tulos, ja se on erityisesti suunniteltu eristämään pinttyneitä likaa ja tahroja. IsoCoat ylittää tavallisen maalisi. Se tarjoaa lopullisen ratkaisun ammattilaisten kohtaamiin haasteisiin.

Mikä tekee IsoCoatista niin erityisen? Aluksi tämä eristävä pinnoite eristää jopa pinttyneen lian. Ajattele noki-, terva-, nikotiini- ja ruostetahroja. Edes vaikeat kosteat paikat ja graffitit eivät ole ongelma IsoCoatille. Se kattaa epäpuhtauksien ja uuden maalikerroksen välisen kuilun, jotta taustalla olevat ongelmat eivät näy uuden maalikerroksen läpi.

Toinen IsoCoatin silmiinpistävä ominaisuus on kuivumisaika. Se voidaan maalata yli 35 minuutin kuluttua! Tämä on merkittävä etu projekteissa, joissa on tiukat määräajat. IsoCoatilla sinun ei tarvitse odottaa tuntikausia pinnoitteen kuivumista. Tämä estää myöhempien töiden viivästymisen.

VERTAAMATTOMAN SUURI KATTAVUUS

IsoCoat tunnetaan myös korkeasta peittovoimastaan. Tämä tekee tuotteesta taloudellisesti houkuttelevan. Vain yhdellä kerroksella tätä eristävää pinnoitetta saat jo korkealaatuisen peiton. Tuloksena on tyylikäs ja ammattimaisen näköinen pinta.

Mitä tulee ulkonäköön levityksen jälkeen, IsoCoat on paljon edellä kilpailijoita. Toisin kuin muut tuotteet, IsoCoat ei kellastu levityksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että maalattujen pintojen esteettisyys säilyy.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, IsoCoat on käytännössä hajuton. Tämä tekee siitä ihanteellisen sisäkäyttöön. Tämä on suuri etu asutuissa rakennuksissa työskenteleville ammattilaisille. Asukkaat kokevat minimaalisen haitan, mutta ammattilaiset voivat silti tuottaa huippuluokan lopputuloksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että IsoCoat on korkealaatuinen, nopeasti kuivuva ja kestävä eristävä pinnoite. Tämä eristävä pinnoite tarjoaa pysyvän ratkaisun pinttyneille tahroille ja epäpuhtauksille. Se on pakollinen tuote rakennus- ja korjausrakentamisen ammattilaisille. Ennen kuin aloitat tuotteen käsittelyn, onko siinä aukkoja, jotka sinun on täytettävä, tai epätäydellisyyksiä, jotka haluat korjata? Katso sitten meidän Ylätäyteaine.

Erä 800589
Sisältö: 500 ML | Väri: Valkoinen | Pakattu per 12