Huolla ja voitele koneidesi eri osia kanssamme viskoosi ryömivä rasva

Ihanteellinen viskoosi ryömivä rasva kaikille koneillesi

Yritykselläsi on erilaisia ​​koneita, joissa on pyörivät, liikkuvat, saranoidut tai liukuvat osat. Ilmeisesti haluat näiden laitteiden kestävän pitkään. Intensiivisen ja päivittäisen käytön lisäksi, johon ne tietysti on tarkoitettu, nämä koneet on myös huollettava asianmukaisesti. Ja erityisesti erilaisten rasittujen osien voitelu, kuten hammaspyörä, sarana, ketjut, karat, liukuosat jne. Käytät tähän monipuolista ja viskoosia ryömivää rasvaamme. Monipuolinen rasva.

viskoosi ryömivä rasva

Viskoosi tunkeutuva rasva; käytettäväksi nestemäisenä aineena

Erityisen koostumuksen ansiosta se ryömi jopa vaikeapääsyisiin paikkoihin ja antaa silti kiinteän rasvan, joka pysyy paikallaan ponneaineen haihtumisen jälkeen. Multi Grease on erittäin korkealaatuinen rasva, joka sopii erinomaisesti yleisvoiteluaineeksi erinomaisen paineen ja lämpötilan kestävyyden ansiosta. Aluksi nestemäinen levitettäessä, jotta se voi tunkeutua syvälle osien väliin. Kun liuotin on haihtunut, jäljelle jää mukava kiinteä ja paineenkestävä rasva. Nämä ominaisuudet tekevät Multi Greasestä erittäin sopivan osien voiteluun, joissa metalli hankaa metallia. Monipuolinen rasva sopii ihanteellisesti ovisalvojen, ikkunamekanismien, polkimien, saranoiden, vaihteiden, jarruosien, laakereiden jne. voiteluun, missä on tärkeää, että voitelu tapahtuu metallin välissä eikä metallin päällä.

Tuote on viskostaattinen

Multi Grease on myös viskostaattinen; eli ominaisuudet säilyvät laajalla lämpötila-alueella, mikä takaa aina optimaalisen voitelun. Multi Grease kestää erittäin korkeaa painetta ja korkeita lämpötiloja -20°C - +155°C (huippukuorma +220°C). Ainutlaatuista Multi Grease -rasvassamme on, että se mukautuu lämpötilaan, normaalisti rasva ohenee korkeammalla lämmöllä (Multi Grease paksunee) ja kylmissä olosuhteissa tavallisesta rasvasta tulee normaalisti jäykkää ja jäykkää ja Multi Grease pysyy joustavampana.

Monikäyttöinen tuote

Erikoisen koostumuksensa ja lisättyjen lisäaineiden ansiosta paksu, tunkeutuva rasvamme on vettä hylkivä ja antaa hyvän suojan korroosiota vastaan, kun taas kumi ja muovi eivät vaikuta siihen. Tuote soveltuu miedon koostumuksensa ja heikkojen happojenkestävyytensä ansiosta myös monentyyppisille muoveille. Lisäksi tuote on väriltään vaalea, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi näkyvissä osissa. Se on myös tuote, jota voidaan käyttää parempana muunnelmana niin sanotuista ketjusuihkeista

viskoosin tunkeutuvan rasvamme käyttö; Monipuolinen rasva

Luonnollisesti sinun on ensin puhdistettava pinta perusteellisesti (tätä varten suosittelemme käyttämään meidän UniSolve Spray of Osien puhdistusaine ennen käyttöä), kuiva ja "rasvaton". Näin Multi Grease voi tehdä työnsä hyvin. Viskoosi ryömivä rasva tulee kätevässä suuttimella varustetussa ruiskupurkissa, joka antaa kohdistetun ruiskutuskuvion. Ravista tölkkiä hyvin ennen käyttöä. Suihkuta suoraan voideltavalle osalle ja anna hautua hetken aikaa.

Päätelmä

Läpäisevyytensä ja viskostaattisuutensa ansiosta Multi Grease on ihanteellinen kumppani vaikeissakin tilanteissa viskoosina ryömivänä rasvana koneen erilaisten rasittavien osien voiteluun!