Erilaisten pintojen peittäminen on meillä lasten leikkiä laaja valikoima monikäyttöisiä teippiä

1. Herkkien pintojen peittäminen

Tunnistat sen. Haluat peittää pois tietyn pinnan, esimerkiksi tapetin. Kuten tiedät, tapetti on erittäin herkkä pinta, joka vaurioituu helposti. Kotipuutarha-keittiö maalarinteippi ei sovellu tähän. Ongelmia syntyy usein, varsinkin kun yritetään poistaa näitä teippejä. Tämä aiheuttaa korjaamattomia vahinkoja tapetille tai muille pinnoille.

monikäyttöinen teippi

Tapaa meidän Masking Tape Purple PQ. Valikoimastamme löytyy monikäyttöinen teippi, jota voit käyttää herkälle pinnalle, kuten tapetille. Suosittelemme omaamme myös juuri lakatuille ja/tai maalatuille pinnoille Masking Tape Purple PQ.

Tämä maalarinteippi on huippulaadukas, vähän tarttuva maalarinteippi, joka on valmistettu ohuesta washi-paperista ja paineherkistä akryylimateriaaleista. Sillä on alhainen tartuntavoima, eikä se jätä liimajäämiä poistettaessa. Joten se voidaan poistaa helposti ja turvallisesti. Ja vaikka teippi on helppo irrottaa, se antaa erittäin tasaisen lopputuloksen maalaustyön aikana ja oikealla levityksellä (teippitelalla) ei maali hiipi nauhan taakse.

De Masking Tape Purple PQ on saatavana eri kokoisina.

2. Epätasaisten pintojen peittäminen

Tunnistat varmasti myös tämän skenaarion? Haluat peittää pinnan, jossa on puutteita. Tämä tulee vaikeaksi kodin ja puutarhan maalarinteipillä. Se ei kiinnity hyvin epätasaisuuksien vuoksi ja teipin ja pinnan väliin muodostuu pieniä rakoja. Tämä aiheuttaa maalin vuotamisen pinnalle.

Valikoimastamme löytyy monikäyttöinen teippi, joka estää vuodot. Tämä on Peiteteippi vihreä. Suhteellisen paksu maalarinteippi imee täydellisesti epätasaisuudet, joten tämä teippi sopii monenlaisiin sovelluksiin. Se on myös loistava teippi esimerkiksi kipsimaton kiinnittämiseen lattioihin; se on erittäin vahva ja silti voidaan poistaa ilman ongelmia. Mutta tämä tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi myös luonnonkiven kaltaisilla pinnoilla.

Toinen hieno käyttökohde on se, että teippi soveltuu erinomaisesti myös tavaroiden niputtamiseen (ajatellen säleitä, jalkalistat, teräsnauhat jne.) ja se on helppo irrottaa jälkikäteen ilman liimajäänteitä.. Ilmastointiteippi on ongelma.

De Peiteteippi vihreä on valmistettu kreppipaperista ja hartseista, kestää UV-säteilyä jopa 3 viikkoa ja sen joustavuus on 10 %, joten teippi on helppo sijoittaa.

De Peiteteippi vihreä on saatavana eri kokoisina.

3. Pintojen ja/tai maalattujen reunojen erittäin tiukka peitto

Jälkimmäinen skenaario ei todennäköisesti ole sinulle tuntematon. Haluat peittää pinnasi ja/tai maalata reunat tiukasti. Tämä ei myöskään usein anna toivottua vaikutusta koti-puutarha-keittiö maalarinteipillä. Nauha repeytyy, joten siinä ei ole puhtaita viivoja. Tämä teippi voi myös pysyä paikallaan pidemmän aikaa jättämättä liimajäämiä, jopa ulkokäyttöön. mitä teippiä voit käyttää tässä tilanteessa?

Luonnollisesti meillä on myös vastaus tähän kysymykseen ja sinulle sopiva tuote valikoimastamme. Monikäyttöinen teippi, Masking Tape Gold PQ. Tämän teipin erityisen koostumuksen ansiosta tuote kestää hyvin repeytymistä sekä päästä että sivuilta. Tämä on juuri sitä mitä etsit!

Monikäyttöinen teippi on huippulaatuista maalarinteippiä, joka on valmistettu ohuesta washi-paperista ja paineherkistä akryylimateriaaleista.

De Masking Tape Gold PQ on saatavana eri kokoisina.

Valmistautuminen

Luonnollisesti ennen maalarinteippiemme käyttöä varmista, että pinta on täysin puhdas ja rasvaton. Tätä varten käytät meidän UniSolve Spray of Muovin puhdistusaine.

Kun olet kiinnittänyt oikean maalarinteipin, paina sitä lujasti aktivoidaksesi paineherkän kerroksen. Peiteteipit eivät sovellu kosteille tai märille pinnoille.

Päätelmä

Nyt kun olet tehnyt oikean valinnan peittääksesi pintasi ja/tai maalatun reunasi, toivotamme sinulle onnea projektiisi.