Etusivu / Kimband, mutta vain vähän parempi!

Kimband, mutta vain vähän parempi!

Kim bändi on yksi vanhimmista rakennusmaailmassa käytetyistä materiaaleista. Tuotetta käytetään oven lisälukkona märissä tiloissa, kuten kylpyhuoneissa. Levitetty teippi voi varmasti tarjota ratkaisun, kun tiivistysainesaumat epäonnistuvat esimerkiksi huonon levityksen vuoksi. Kimbandia käytetään myös kellarin lattioiden liitoksissa pystymuuraukseen.

 

Kimbandin käyttöjärjestelmä toimii seuraavasti. Aloitat levittämällä tahnaa paikkoihin, joihin leukanauha asetetaan. Asetuksen jälkeen leukanauha painetaan tahnaan. Sitten pilssin päälle laitetaan ylimääräinen kerros tahnaa. Kun nämä vaiheet on suoritettu, optinen sinetti on luotu. Tämä tiivistysmuoto on kuitenkin niin herkkä virheille (ajattele hihnan taitoksia), ettei takuuta ole ollenkaan. Lisäksi vain kulmat on tiivistetty, joten rengasta pitkin valuva vesi voi silti aiheuttaa vaurioita.

 

Vesitiivis järjestelmä

Yllä kuvatuista syistä PremTech on kehittänyt järjestelmän, joka ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle paljon enemmän turvallisuutta. Sovellus on myös huomattavasti yksinkertaisempi. Olemme kutsuneet tätä järjestelmää PremTech WaterTight System -järjestelmäksi. Haluatko siis myös kokea PremTechin WaterTight Systemin turvallisuuden ja yksinkertaisuuden? Ota meihin sitten nopeasti yhteyttä. Neuvonantajatiimimme kattaa valtakunnallisesti ja ovat aina erittäin valmiita kertomaan henkilökohtaisesti tämän järjestelmän eduista ja/tai antamaan sinulle esittelyn paikan päällä!

 

Tämän järjestelmän komponentit ovat Tiiviste & Liima saumojen tiivistämiseen kulmissa ja SpraySeal todellisen sinetin ymmärtämiseksi.