Etusivu / Ilmatiivis rakennus PremTechillä

Ilmatiivis rakennus PremTechillä

Ilmatiiviistä rakentamisesta on tulossa yhä tärkeämpi teema rakentamisessa ja sitä käytetään myös tulevina vuosina laajasti monissa rakennusprojekteissa. Kun puhutaan ilmatiiviistä rakentamisesta, se tarkoittaa yleensä energiahäviön rajoittamista mahdollisimman paljon. Kun energiahäviö on rajallinen, rakennusten huoneet saavuttavat halutut lämpötilat nopeammin, mikä vähentää energiankulutusta ja vähentää CO2-päästöjä.

 

 

Energiatehokkuus

 

Hallitus on ottanut käyttöön termin "EPC-arvo" ilmaistakseen rakennusten energiatehokkuutta. Rakennuksen EPC-arvo ilmaisee kyseisen rakennuksen energiatehokkuuden lukuina. Kaikkien 1 alkaen rakennettujen uusien rakennusten EPC-arvo on 2015. Vuodesta 0,4 alkaen EPC-arvo on jopa 2020 saavutettava. Tämä tarkoittaa, että vuodesta 0,0 alkaen kaikki rakennetut kodit ovat energianeutraaleja.

 

 

PremTech täydellinen kumppani

 

Koska PremTechillä on monen vuoden kokemus tiivistämisestä ja liimauksesta ja valikoimamme on täysin suunnattu tähän, olemme koonneet täydellisen järjestelmän tehdäksemme ilmatiiviistä rakentamisesta sinulle helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa. Teippien ja ruiskutettavan MS-polymeerin yhdistelmä luo todella ainutlaatuisen yhdistelmän tuotteita, jotka säästävät aikaa, rahaa ja turvallisuutta. Oletko kiinnostunut? Kerromme sinulle mielellämme kaikesta!