Meidän huolehtiva autotalli saippua
puhdistaa likaiset kätesi

Tunnistat varmaan sen? Kun olet työskennellyt työpajassa, autotallissa, kirjapainossa tai muualla (esimerkiksi maalarit), kätesi ovat likaiset. Kätesi ovat likaiset esimerkiksi rasvan, rasvan, öljyn ja polttoaineiden käytön takia. Valitettavasti tavallinen saippua ei riitä. Haluat, että kätesi puhdistetaan perusteellisesti yhdellä kertaa parhaalla työpajasaippualla. Koska peset kätesi useita kertoja päivässä, haluat luonnollisesti saippuan olevan erittäin ihoystävällistä tehokkaan vaikutuksen lisäksi. Mitä tarvitset silloin on Levitä Soap NF.

levitä saippuaa nf

Työpajamme saippua; Apply Soap NF on ympäristöystävällinen

Tehokas puhdistava saippua on usein aliarvioitu työpaikalla. Vaikka sitä käytetään edelleen useita kertoja päivässä työpajassasi. The Levitä Soap NF on myös ympäristöystävällinen. Työpajasaippua on liuotinvapaa, eikä se sisällä kuorintana hiekkaa tai muovirakeita, vaan jauhettuja oliivikiviä. Tämä estää viemärin tukkeutumisen. Työpajasaippua on myös taloudellinen käyttää ja siinä on ainutlaatuisen raikas tuoksu, jonka jokainen kokee miellyttävänä.

Käytä työpajamme saippuaa

Työpajasaippua, joka tunnetaan myös puhekielessä autotalli saippuana, on miellyttävä käyttää. Ota pieni määrä saippuaa käteen. Hyvän puhdistuksen saavuttamiseksi suosittelemme lisäämään hieman haaleaa vettä. Syntyy vaahtoa, joka antaa käsille pehmeän tunteen. Hiero sitten käsiäsi hyvin. Huuhtele sitten kätesi haalealla vedellä.

Voit ripustaa työpajasaippuan mihin tahansa työpajassasi.

Lisäksi Levitä Soap NF Voit myös tilata niihin liittyviä tuotteita, kuten pumpun ja pumpun pidikkeen. Nämä tuotteet voidaan tilata erikseen. Autotallin saippuapidike on helppo kiinnittää mihin tahansa haluamaasi paikkaan työpajassasi. Teline toimitetaan mukana ruuvit ja tulpatOtatko mieluummin saippuan mukaasi paikan päälle? Silloin sekin on mahdollista! Pumpussa on tukeva kahva ja siksi sitä on helppo kuljettaa.

Päätelmä

Tämä työpajasaippua ei saa puuttua mistään työpajasta, hyvin puhdistava ja hoitava Apply Soap NF.