Korjaa liian suuri tai väärä porausreikä meidän avullamme nestemäinen ruuvin pidike

Haluatko helposti ja tehokkaasti korjata liian suuren tai virheellisen porausreiän?

Tunnistat varmaan sen. Työskentelet työpaikalla; esimerkiksi kunnostus- tai kestävän kehityksen projektin aikana tai olet juuri muuttanut ja kohtaat useita haasteita, kuten liian suuria tai väärin porattuja reikiä seinissä. Haluat korjata nämä reiät. Ja mieluiten yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla, ilman liikaa vaivaa ja käyttämättä liikaa materiaaleja. Valikoimassamme on sinulle nestemäinen ruuvipidike. Lue nopeasti.

nestemäinen ruuvin pidike

Nestemäinen ruuvipidike; Nestemäinen pistoke

Tappi on työkalu, jolla esine kiinnitetään ei-elastiseen materiaaliin. Tulpat asetetaan tavallisesti tarkasti sopivaan reikään ei-elastisessa materiaalissa. Nesteruuvipidikemme on nopeasti kovettuva nestetulppa, jota on helppo käyttää monenlaisiin asennustöihin. Tuote tarttuu moniin pintoihin, kuten kipsilevyyn, betoniin (luonnonkivi, kalkkihiekkatiili, keramiikka, puu ja eristelevyt). Nestemäinen pistoke on erinomainen vaihtoehto monentyyppisille pistokkeille. Se säästää paljon työtä ja aikaa, koska sinun ei tarvitse ensin etsiä oikean kokoista pistoketta tai oikean tyyppistä pistoketta (tyyppejä ja sovelluksia on useita)

Sopii hyvin ontoihin tiloihin yhdistettynä yleisseulaholkkiin

Se sopii hyvin myös ontoihin tiloihin; varsinkin yhdessä universaalin kanssa siivilähihat. Seulaholkkeja on saatavana eri kokoisina. Täydellinen tuote siis käytettäväksi monikäyttöisenä pistokkeena ja korjaamaan liian suuria tai väärin porattuja reikiä.

Kaksikomponenttinen polyuretaani

Nestemäinen pistoke, nestemäinen ruuvipidike on kaksikomponenttinen polyuretaani. Tämä tarkoittaa, että se koostuu A- ja B-komponentista, A-komponentti on polyuretaanipohjaa ja B-komponentti on kovetin. Kovettumisen jälkeen tuote kestää kosteutta ja monenlaisia ​​liuottimia ja kemikaaleja, sillä on erittäin hyvä stabiilisuus ja erinomaiset aukkojen täyttöominaisuudet.

Nesteruuvipidikkeen ominaisuudet

Sovelluksen jälkeen Nestemäinen pistoke voidaan nopeasti hioa, koneistaa ja maalata päälle. Se kiinnittyy porisevan ominaisuutensa ansiosta. Jos kuvittelet, että kuivausaika on vain 5 minuuttia ja aukioloaika 40 sekuntia, työ on valmis hetkessä. Tuotteen vetolujuus on myös 35 Mpa (350 kg cm2). Lisäksi tuote on VOC-vapaa. VOC on englanninkielinen lyhenne sanoista Haihtuvat orgaaniset yhdisteet, hollanninkielinen termi on VOS Haihtuvat orgaaniset yhdisteet. Tämä on nykyään olennainen aihe korjaus- ja kestävän kehityksen hankkeissa, joissa ympäristön lisäksi myös ihmisten terveys on keskeinen asia.

Käytön jälkeen Nestemäinen pistoke suosittelemme poistamaan ylimääräiset tuotteet. Tämä voidaan tehdä muutamassa minuutissa irrotettavalla veitsellä, pidemmän ajan kuluttua se kannattaa poistaa mekaanisesti, esimerkiksi sahanterällä varustetulla monitoimityökalulla.

Päätelmä

 Jos haluat korjata liian suuria tai väärin porattuja reikiä helposti ja tehokkaasti, voit tehdä sen meidän Nestemäinen pistoke.