Pidä ikkunasi, lasisi ja peilisi puhtaina omillamme
ammattimainen ikkunanpesuaine

ammattimainen ikkunanpesuaine

Kärsitkö myös raidoista sen jälkeen, kun olet puhdistanut ikkunat, lasit tai peilit korjaamossasi tai työautossasi?

Tunnistat varmaan sen? Kun olet puhdistanut hyötyajoneuvon tai korjaamon ikkunat, lasit tai peilit, näet edelleen likaa ja/tai raitoja. Lika on sellainen, ettei sitä voida poistaa millään lasinpuhdistusaineella tai lasinpuhdistusaine ei ole tarpeeksi tehokas puhdistamaan juovattomaan. Jäljelle jää likaa ja/tai raitoja. Tämä ei ole mitä haluat. Haluat tuotteen, joka puhdistaa ikkunat kunnolla yhdellä kertaa. Monet muut lasinpuhdistusaineet jättävät joskus jäämiä tai sisältävät tiettyjä aineita, jotka voivat vahingoittaa (ikkuna)kumia tai lopulta jopa vaurioittaa maalia ja lopulta aiheuttaa korroosiota.

Ammattimainen ikkunanpuhdistimemme; Glass Clean Plus on turvallinen

Ammattimainen ikkunanpesuaineemme on tehokas eikä jätä raitoja. Tehokas ammattimainen ikkunanpesuaine on usein aliarvioitu työpaikalla. Ammattilaisena sinä tiedät, että hyvä tuote vaikuttaa toimialaasi. Glass Clean Plus on myös turvallinen. Ikkunanpesuaine on CLP-merkkitön. Ikkunanpesuainetta voidaan käyttää myös yleispuhdistusaineena. Harkitse myös ruostumattoman teräksen puhdistamista, mikä on usein vaikeaa. Tämä voidaan tehdä myös täydellisesti ja raivoitta Glass Clean Plus:lla.

Voidaan käyttää myös yleispuhdistusaineena

Ammattimainen ikkunanpesuaine on helppokäyttöinen ja sen koostumus on käyttövalmis. Joten sinun ei tarvitse laimentaa sitä esimerkiksi vedellä. Kuten mainittiin, voit käyttää tuotetta myös yleispuhdistusaineena. Tämä tarkoittaa, että ikkunoiden, lasien ja peilien puhdistamisen lisäksi sitä voidaan käyttää myös muille sileille pinnoille.

IT Autosi ulkopuhdistus

Tämä monipuolinen tuote soveltuu myös ajoneuvojesi puhdistukseen, niin sisältä kuin ulkoakin. Poistaa sileät pinnat Glass Clean Plus suojaa sisä- ja ulkopuoleltasi lialta, rasvalta, nikotiinilta, mutta myös liima- ja silikonijäämistä, puhdistus- ja vahajäämistä. Se voidaan nähdä myös ammattipuhdistusaineena/rasvanpoistoaineena, jolla puhdistat, poistat tai poistat rasvan pinnasta ennen kuin kiinnität esimerkiksi kalvoja tai tarroja. Harkitse mainosalaa.

Päätelmä

Tämä monipuolinen ammattimainen ikkunanpesuaine, myös rasvanpoistoaine, Glass Clean Plus, ei pitäisi puuttua mistään työympäristöstä. Joissakin tapauksissa se voi olla myös turvallinen vaihtoehto monille haitallisia haihtuvia aineita sisältäville rasvanpoistotuotteille. Käytät mieluummin tätä tuotetta yhdessä meidän kanssamme Glass Clean Towels PQ.