Actueel

Laaja valikoima
laadukkailla maalarinteipillä

Vuoden 2021 alussa valikoimaamme laajennettiin kolmella korkealaatuisella maalarinteipillä. Monissa prosesseissa, joissa tuotteitamme käytetään, viereiset materiaalit suojataan ei-toivotulta saastumiselta. Näimme, että asiakkaamme käyttivät kaikkia PremTech-tuotteita, kuten järjestelmät usein vaativat, mutta tuotevalikoimastamme puuttui maalarinteippejä.

Naamarit

Kahden vuoden kehitysjakson jälkeen olemme ylpeänä esitelleet 2 maalarinteippiä, joita usein kutsutaan maalarinteipeiksi. vihreä lajike, maalarinteippi vihreä, on vettä hylkivä teippi, joka on suhteellisen paksu ja vahva. Tämä tuote on valmistettu kreppipaperista ja hartseista, ja se voidaan levittää täydellisesti epätasaisille pinnoille.

De Masking Tape Gold PQ on keltainen/kultainen varianttimme. Tällä maalarinteipillä saavutetaan erittäin puhtaat reunat. Masking Tape Gold PQ:n liimakerros ei jätä jäännöksiä ja kestää hyvin UV-säteilyä, vettä ja korkeita lämpötiloja. Tämä teippi on valmistettu washista, joka tarkoittaa japaniksi "japanilaista paperia". Washin laatu on erittäin korkea, mikä myös varmistaa, että tämä teippi ei jätä liimajäämiä jopa 6 kuukauteen.

Kolmas nauha on rivi on meidän Masking Tape Purple PQ. Masking Tape Purple PQ on korkealaatuinen, vähän tarttuva maalarinteippi, joka on valmistettu ohuesta washi-paperista. Tällä teipillä on mahdollista suojata herkkiä pintoja, kuten tapetti ja/tai juuri lakatut tai maalatut pinnat ilman pinnan vahingoittumisvaaraa. Tämän maalarinteipin ainutlaatuisuus on sen erittäin alhainen tartuntakyky, joka käytännössä takaa helpon ja turvallisen poistamisen.