Fuel System Cleaner

Puhtaampi polttoainejärjestelmä

  • Erittäin tehokas puhdistusaine
  • Sopii nykyaikaisiin polttoainejärjestelmiin ja järjestelmiin, joissa on katalysaattori
  • Poistaa hapettumista ja epäpuhtauksia
  • Helppo käsittely
  • Sopii myös polttoainejärjestelmien ulkopuolelle
  • Edistää taloudellisempaa palamista

Lopullinen polttoainejärjestelmän puhdistaja

Polttoainejärjestelmän puhdistusaineemme on huippulaatua. Se on lopullinen puhdistajasi; Polttoainejärjestelmä. Olemme kehittäneet tehokkaan kaavan. Tämä keskittyy polttoainejärjestelmän osien syväpuhdistukseen.

Tämä tuote on enemmän kuin puhdistusaine. Se on tehokas ratkaisu. Se käsittelee monenlaisia ​​epäpuhtauksia ja hapettumista. Polttoainejärjestelmän puhdistajamme ratkaisee nämä ongelmat vaivattomasti.

Ero on puhdistustehossa. Tämä puhdistusaine; polttoainejärjestelmä voi poistaa erilaisia ​​epäpuhtauksia. Nämä kertymät ovat usein pääkomponenteissa. Ajattele EGR-venttiilejä, toimilaitteita, suuttimia, kuristusventtiilejä ja ilmamassamittareita. Tämä saastuminen voi vaikuttaa näiden osien toimintaan. Polttoainejärjestelmän puhdistusaine pidentää niiden käyttöikää ja parantaa suorituskykyä.

Siivousaineemme on universaali. Se on ihanteellinen nykyaikaisiin polttoainejärjestelmiin. Ei ole väliä, käytetäänkö niitä autoissa, kuorma-autoissa, skoottereissa tai traktoreissa. Ymmärrämme, että jokainen moottori on ainutlaatuinen. Siksi tuotteemme toimii erilaisten järjestelmien kanssa.

Fuel System Cleaner on ainutlaatuinen. Se toimii jopa katalysaattorijärjestelmien kanssa. Monet puhdistusaineet eivät ole yhteensopivia katalysaattoreiden kanssa. Se rajoittaa niiden sovellettavuutta. Polttoainejärjestelmän puhdistusaineellamme ei ole tätä ongelmaa. Se on monipuolinen ratkaisu.

Jos haluat tehokkaamman polttoainejärjestelmän, valitse meidät. Polttoainejärjestelmän puhdistusaineemme on tehokas. Se on turvallinen katalysaattorijärjestelmille. Se on ihanteellinen ratkaisu. Valitse polttoainejärjestelmän puhdistusaine parantaaksesi polttoainejärjestelmää. Luota meihin puhtaamman ja tehokkaamman järjestelmän saamiseksi.

Erä 600384
Sisältö: 500 ML | Väri: Läpinäkyvä | Pakattu per 12