Multi Repair SL

Puu liima

  • Voidaan ruuvata tai napauttaa täydellisesti
  • Kuivaa 8 minuutin kuluttua
  • Täysin hiottava 55 minuutin kuluttua
  • Sopii hyvin useille puulajeille

Puuliima, jonka aukioloaika on enemmän kuin riittävä hyvään ja nopeaan käsittelyyn? Tämä on mahdollista PremTech Multi Repair SL:n kanssa. Multi Repair SL on vahva, joustava ja laadukas kaksikomponenttinen liima, joka soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin. Tuote kestää hyvin lämpöä, kuivuu nopeasti ja voidaan hioa 55 minuutin kuluttua. Multi Repair SL sopii täydellisesti korjaustöihin, jotka vaativat ruuvaamista tai taputtamista tuotteeseen levityksen jälkeen. Tuote voidaan myös helposti maalata päälle.

Puuliiman lisäksi se soveltuu myös moneen muuhun käyttöön

Multi Repair SL sopii monentyyppisille pinnoille, kuten kiville, monelle puulle, betonille, EPDM:lle, keramiikolle, lasille, muoville, metallille jne. Multi Repair SL sopii erinomaisesti myös kaikenlaisiin puunkorjauskohteisiin. . Helpon jälkikäsittelyn lisäksi tuote voidaan työstää täydellisesti myös moniin vaikeampiin puulajeihin, kuten tiikkiin. Hieman pidemmän 8 minuutin aukioloajan ansiosta sinulla on riittävästi aikaa tarkkaan viimeistelyyn.

Käsittely erilaisilla työkaluilla

Multi Repair SL voidaan käsitellä 2-K Mixer Gun PQ:lla. Tämä on laadukas pistooli, joka sopii kaikenlaisiin asentoihin kevyen painonsa ansiosta. Voit myös valita kahdentyyppisistä suuttimista. Tavallinen 2-K sekoitinsuutin ja 2-K Sekoitinsuutin HV. HV tarkoittaa korkeaa viskositeettia. Tämä tarkoittaa, että hieman paksumpia 2-K-tuotteita on helpompi käsitellä tämän suuttimen hieman suurempien kammioiden ansiosta. Jos valitset taloudellisemman suuttimen, jossa suuttimeen jäävä määrä on pienempi, valitse tavallinen 2-K Mixer Nozzle.

Erä 502453
Väri: Natural | Pakattu per 24 | Sisältö: 50 ml