Ceramic Grease EP

keraaminen rasva

  • Suojaa korroosiolta
  • Ei sisällä metallihiukkasia
  • Korkean lämpötilan kestävyys
  • Korkea paineenkesto

Keraaminen rasva, joka kestää korkeaa painetta ja lämpötilaa? Olemme kehittäneet tämän tuotteen Ceramic Grease EP:n muodossa. Ceramic Grease EP on korkealaatuinen, yleiskäyttöinen tarttumis- ja asennustahna, jolla on erittäin korkea paineenkesto. Koska tämä keraaminen rasva on rikastettu keraamisilla hiukkasilla, sillä on erittäin hyvät voiteluominaisuudet.

Keraaminen rasva, joka kestää ennennäkemättömän korkeita lämpötiloja

Ceramic Grease EP suojaa korroosiolta ja sillä on vettä syrjäyttäviä ominaisuuksia. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta Ceramic Grease EP pitää kierreliitokset normaaleina, jopa pitkäaikaisen lämmön ja ilman vaikutuksille altistumisen jälkeen. Toinen tämän tuotteen ainutlaatuinen ominaisuus on sen lämmönkestävyys. Jatkuvan kuormituksen kestävyys on -20°C - +140°C ja huippulämpötilan kestävyys on vähintään +1200°C.

Poista rasva alustasta

Ennen kuin aloitat keraamisen rasvan levittämisen halutulle pinnalle, on tärkeää, että poistat pinnan rasvasta hyvin. PremTech on kehittänyt kaksi täydellistä tuotetta tähän tarkoitukseen. The Osien puhdistusaine on nopea ja tehokas rasvanpoistoaine, jota voidaan käyttää, kun nopeutta halutaan. Esimerkkejä ovat tilanteet, joihin liittyy ajoneuvojen jarrutusta. Toinen hyvä rasvanpoistoaine on UniSolve Spray. Tätä rasvanpoistoainetta on parasta käyttää, kun halutaan pidempi kosketusaika tai työskenneltäessä herkempien pintojen kanssa. Suosittelemme, että testaat aina etukäteen herkillä pinnoilla!

Erä 800546
Väri: Valkoinen | Pakattu per 12 | Sisältö: 500 ml