Actueel

Tutustu kutisteputkien tehoon Shrink & Seal -holkeillamme

Alan ammattilaisena tiedät kuinka tärkeää on suojata ja eristää sähköliitännät, putket ja kaapelit. Siksi olemme innoissamme voidessamme julkistaa uusimman innovaatiomme: Shrink & Seal Sleeves. Nämä korkealaatuiset lämpökutisteholkit, joiden kutistussuhde on 3:1 ja joita on saatavana kuudessa koossa, antavat sinulle parhaan mahdollisen suojan monenlaisiin ammattikäyttöön.

Kutistetiivisteholkit - PremTech

Tehokas suojaus

Shrink & Seal -holkkimme on suunniteltu erityisesti ammattilaisten tarpeita ajatellen. Ne on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista ja tarjoavat luotettavan suojan vaativimmissakin olosuhteissa. Olipa kyse äärimmäisistä lämpötiloista, kosteudesta, kemikaaleista tai hankauksesta, voit luottaa näihin lämpökutisteholkkiin kestävyyden ja optimaalisen suojan takaamiseksi. Ne tarjoavat tiiviin ja vesitiiviin tiivistyksen olosuhteista riippumatta.

Monipuolisuus mitoituksessa

Ymmärrämme, että jokainen ammatillinen tilanne on ainutlaatuinen ja vaatii erityisiä ulottuvuuksia. Siksi tarjoamme Shrink & Seal Sleeves -holkkejamme kuudessa eri koossa, jotta voit aina löytää täydellisen istuvuuden. Pienistä liitännöistä suurempiin kaapeleihin voit luottaa kutisteputkiimme, jotka tarjoavat turvallisen ja luotettavan suojan ammattimaisten vaatimusten mukaisesti.

Helppo asennus

Tiedämme, että aika on arvokasta kaltaisillesi ammattilaisille. Siksi olemme varmistaneet, että kutiste- ja tiivisteholkkiemme asennus on nopeaa ja helppoa. Asetat vain kutisteletkun suojattavan kohteen päälle ja lämmität sitä Hot Air Tool Prollamme. Tämä edistyksellinen lämmönlähde, joka on erityisesti suunniteltu kutisteputkillemme, varmistaa tasaisen ja kontrolloidun lämmön jakautumisen varmistaen, että letku kutistuu täydellisesti ja muodostaa tiiviin tiivistyksen.

Sleeve Station: Kaikki täydellisesti yhdessä

Tehdäksemme työpaikastasi entistä tehokkaamman, olemme kehittäneet Sleeve Stationin. Tämä erityinen moduuli on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkiin Shrink & Seal Sleevesimme. Sleeve Station tarjoaa kätevän säilytysratkaisun kaikille erikokoisille kutisteletkuille, vaan siinä on myös integroitu säilytystila saksille ja Hot Air Tool Prolle. Näin sinulla on kaikki tarvitsemasi käden ulottuvilla ja voit ripustaa moduulin haluamallasi tavalla, jotta työpaikkasi pysyy järjestyksessä ja selkeänä. Kysy edustajaltasi!