Metal Bond

metalli liimaa

  • Helppo maalata päälle
  • Erittäin hyvä UV-kestävyys
  • Ei sisällä liuottimia ja isosyanaatteja
  • Korkea vetolujuus

Metalliliima ammattilaisille

Teknisessä maailmassa, jossa vahvat yhteydet ovat välttämättömiä, Metal Bond tarjoaa edistyneen ratkaisun ammattilaisille. Tämä metakrylaattiliiman pohjalta kehitetty 2-komponenttinen metalliliima on suunniteltu erityisesti vaativiin sovelluksiin.

Tehokas loppuvoima

Metal Bondin selvä äärimmäinen lujuus tekee siitä olennaisen valinnan rauta- ja ei-rautametallien kanssa työskenteleville ammattilaisille. Kemiallinen koostumus takaa tasaiset, luotettavat sidokset, jotka ovat välttämättömiä teollisissa ja teknisissä sovelluksissa.

Metalliliima erilaisiin käyttötarkoituksiin

Metal Bondin yhteensopivuus useiden materiaalien, kuten PVC:n, akryylin, PC:n, PBTO:n, PU:n, ruostumattoman teräksen, geelipinnoitteiden, ABS:n, styreenin ja epoksien kanssa korostaa tämän liiman joustavuutta erikoisprojekteihin.

Optimaalinen valmistelu ja turvallisuus

Metal Bond voidaan levittää monissa tilanteissa ilman pohjamaalia, mikä virtaviivaistaa levitysprosessia. Lisäksi se ei sisällä liuottimia ja isosyanaatteja, mikä edistää turvallisempaa työympäristöä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on kuitenkin tärkeää, että liimattavat pinnat poistetaan perusteellisesti rasvasta. Tätä tarkoitusta varten Muovin puhdistusaine (muoveille) ja UniSolve Spray suositellaan. On aina suositeltavaa suorittaa yhteensopivuustesti ensin.

On tärkeää korostaa, että Metal Bond ei ole tarkoitettu tietyille muoveille, kuten PE ja PP.

jatkaa

Metal Bond on edistyksellinen tuote, joka on kehitetty erityisesti tekniikan ja teollisuuden ammattilaisille. Tehokkaan päätylujuutensa ja sovellusten joustavuuden ansiosta se on välttämätön työkalu niille, jotka tarvitsevat luotettavia yhteyksiä vaativissa tilanteissa. On erittäin tärkeää noudattaa suosituksia ja parhaita käytäntöjä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Erä 502420
Sisältö: 50 ML | Väri: Valkoinen | Pakattu per 24